Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Πεντάδα σε Canadian

Για Πορτογαλία και Τουρκία τα έγραψα σε περίπου… 6.000 λέξεις στο kingbet.net. Προσοχή στον άσο της Μπενφίκα και betρίσκου με Ολανένσε και γκολ εκατέρωθεν στην Μπράγκα οι επιλογές από την Ιβηρική, Καϊσερίσπορ και Τραμπζονσπόρ οι επιλογές από τη γείτονα αλλά τα άφησα εκτός βασικού παιχνιδιού, το οποίο είναι… μια πεντάδα σε σύστημα.

Ολανένσε – Μαρίτιμο: Η νίκη επί της… γκαφατζού φέτος Πόρτο δεν αλλάζει τα κακώς κείμενα της Μαρίτιμο που αμυντικά

«πάσχει» και η ουραγός Ολανένσε… καίγεται για τη νίκη. Κράτησα τον άσο σε τιμές αουτσάιντερ, σε ματς που πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από το 0-1 γκολ.

Μπράγκα – Ζιλ Βιθέντε: με ψυχολογία, μετά το αποτέλεσμα με την Μπενφίκα, η Ζιλ αντιμετωπίζει μια κουρασμένη από το ματς Κυπέλλου (που πήγε στην παράταση) Μπράγκα και άκρως… προβληματική στο πρωτάθλημα. Καμία λογική στον χαμηλό άσο, προτιμότερο το ποντάρισμα στα γκολ, θέλγει το 2.20 του goal/goalαλλά έχει λογική καθώς η γηπεδούχος είναι παντελώς αφερέγγυα αμυντικά.

Λιβόρνο – Τζένοα: η Λιβόρνο έχει βελτιωθεί από τότε που την ανέλαβε ο Μίμο Ντι Κάρλο ενώ η Τζένοα είναι ομάδα με δυσκολία στο γκολ και ένας Τζιλαρντίνο δεν αρκεί.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: λίγο… παιδική λογική αλλά το ματς έχει ισοπαλία ελέω… Ατρομήτου. Από τις 22 Μαΐου έχει να φέρει ισοπαλία εντός ο ΠΑΣ (1-1 με Ατρόμητο, 8-0-5 έκτοτε), από τις 4/11 (1-1 στο Περιστέρι, 1-0-6 έκτοτε) έχει να φέρει ισοπαλία εκτός έδρας ο Παναιτωλικός. Χμ…

Βαγιαδολίδ – Ελτσε: Η Βαγιαδολίδ έχει στρώσει αμυντικά, , η Ελτσε θα παίξει για δυο αποτελέσματα κάνοντας το κλασικό ματς αναμονής. Στη γηπεδούχο υπάρχει άγχος και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά. Η σκέψη είναι πως η Ελτσε θα προηγηθεί και το ματς θα κάτσει στη μοιρασιά (1-1, 2-2 π.χ). Αν προηγηθεί η Βαγιαδολίδ, η σκέψη δύσκολα θα βρει… πάτημα εφαρμογής.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα