Λαφαζάνης: Δεν προκαλεί η Αριστερή Πλατφόρμα τα προβλήματα

Με συνέντευξή του στη “Real News”, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης, δίνει συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με αφορμή και τις προτάσεις των υποψηφιοτήτων στις επικείμενες εκλογές του Μαϊου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο

Παναγιώτης Λαφαζάνης προειδοποιεί με νόημα ότι δεν θα πρέπει κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να “στρογγυλεύουν” τις πιο αιχμηρές αποφάσεις του τελευταίου Συνεδρίου του κόμματος, και προσθέτει αναφορικά με τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις για τις επιλογές των υποψηφίων στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

“Δεν ξέρω ποιοί, και αν, κατηγορούν το Αριστερό Ρεύμα και την Αριστερή Πλατφόρμα. Όσοι έχουν να πουν κάτι, πάντως, καλύτερα να το λένε δημοσίως. Από εκεί και πέρα, οι αιτιάσεις της Αριστερής Πλατφόρμας για κάποιες επιλογές υποψηφιοτήτων, δεν θα μπορούσαν από μόνες τους να προκαλέσουν θόρυβο. Το πρόβλημα προκλήθηκε από αυτές καθαυτές τις επιλογές. Και θα προκαλείτο, ανεξάρτητα από το τι είπε ή δεν είπε η Αριστερή Πλατφόρμα”, σχολίασε με νόημα στη συνέντευξή του στη “Real News” ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα