Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Με ολίγον… Ολλανδία και πολύ Σκανδιναβία

Χθεσινός απολογισμός: «παπάδες» έκανε χθες η στήλη. Οσοι πόνταραν, όπως έχει… μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω και να γράφω, μονά αποδεκτά

12 ματς, εισέπραξε πολλά χθες. Επιγραμματικά πέρασαν:

* στη δυάδα το goal/goal της Γκέτεμποργκ (1.83).

* στην τριάδα ο άσος της Ντέγκερφορς (2.10) και το 2-3 γκολ της ΑΪΚ (1.91).

* στο Canadian μια τετράδα (που έβγαλε και τέσσερις τριάδες και… αμέτρητες δυάδες!) με διπλό Χοντ (3.25), Χ2 Βάρναμο (1.95) και άσος Σερβέτ (2.20) και Βάκερ (2.45).

* στη διαδικτυακή δυάδα η

ισοπαλία στο Λέκβια – Αλ Χιλάλ (3.20).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 12 ματς πονταρίστηκαν 240 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 377,8 ευρώ, ήτοι το κέρδος έφτασε τα 137,8 ευρώ.

Με ολίγον… Ολλανδία και πολύ Σκανδιναβία το παιχνίδι μου για σήμερα, Πέμπτη. Με το εύλογο ρίσκο, όπως κάθε φορά. Επιγραμματικά:

* Ατβιντάμπεργκ – Μιάλμπι: πολύ μπερδεμένο ματς αλλά το μάτι πήγε στην ισοπαλία βλέποντας ότι αμφότερες, εντός και εκτός αντίστοιχα, έχουν ρεκόρ από 2-0-2 και γενικώς τα ματς τους κρίνονται συχνά στο όριο.

* ΓΚΑΪΣ – Χάμαρμπι: από τρεις σερί νίκες δίχως καν να δεχθεί γκολ η Χάμαρμπι αλλά η αγωνιστική αστάθεια της ΓΚΑΪΣ και το απρόβλεπτο του παιχνιδιού της, της βάζει… δύσκολα. Αλλη μια πιθανή μοιρασιά.

* Γκο Αχέντ Ιγκλς – Φόλενταμ: επτά σερί ματς αήττητη (4-3-0) η Γκο Αχέντ Ιγκλς ενώ εσχάτως παρουσιάζεται βελτιωμένη και ανασταλτικά, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια. Και υποδέχεται μια φορμαρισμένη Φόλενταμ που μετρά εννέα νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια! Προς τη μοιρασιά το ματς με σκοράκια 1-1, 2-2.

* Ελβερουμ – Στρόμεν: δύο νίκες στα τελευταία τρία η Στρόμεν με… παραφωνία την ήττα στην ανέκαθεν ισχυρή έδρα της Μπόντο, η Ελβερουμ έφαγε… φόλα στο Φόλο δείχνοντας πόσο κακή ομάδα είναι.

* Ελφσμποργκ – Μπρομαποΐκαρνα: στα ημίχρονα εντός η Ελφσμποργκ ήταν σε όλα ισόπαλη, η «Μπρόμα» εκτός έδρας στα 45λεπτα έχει ρεκόρ 2-2-0. Μήπως ήρθε η ώρα για τον πρώτο άσο στο… ημιχρόνιο;

* Κάλμαρ – Εστερ: από πέντε σερί ήττες έρχεται η Εστερ αλλά με ρεκόρ 1-3-0 εντός η Κάλμαρ μόνο φόβητρο δεν αποτελεί. Εχουν ως τώρα από 6/9 over που αποτελεί την πρώτη επιλογή και, ακολούθως, σε λογική fun bet το διπλό αφού το 1.65 του άσου δεν δικαιολογείται από τη φόρμα τους.

* Σιριάνσκα – Χάκεν: ρεκόρ 3-1-0 εκτός έδρας έχει στα ημίχρονα η Χάκεν, στα 3 που έχανε, έληξαν και 1 τελικό. 1-2-1 εντός στα ημίχρονα η Σιριάνκα. Πιθανή η Ισορροπία ως την ανάπαυλα.

* Σπάρτα Ρότερνταμ – Ρόντα: η εκτός έδρας αδυναμία της Ρόντα με οδηγεί προς τον άσο, υπό την έννοια ότι υπάρχει η ρεβάνς της Κυριακής όπου η Σπάρτα του Χενκ Τεν Κάτε θα ήθελε πολύ να πάει εκεί έχοντας νικήσει απόψε, έστω και με… μισό-μηδέν. Μαζί της…

* Σούντσβαλ – Λιουνγκσκίλε: αδικαιολόγητο 1.65 του άσου για μια Λιουνγκσκίλε που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, κόντρα σε μια ομάδα με εντός έδρας ρεκόρ 1-1-1. Διπλό για fun bet.

* Τβέντε – Ουτρέχτη: πρώτος «τελικός» για την έξοδο στην Ευρώπη. Η Τβέντε είναι σε φόρμα, συμπλήρωσε δέκα ματς αήττητη (7-3-0) ενώ η Ουτρέχτη προέρχεται από έξι σερί νίκες και αγνοεί την ισοπαλία μέσα στο 2013 (18 αγώνες)! Δεν είναι… too much;

* Χάλμσταντ – Νορκέπινγκ: 1-3-0 στα εντός έδρας ημίχρονα η παραπαίουσα Χάλμσταντ, 3-0-1 εκτός έδρας η Νορκέπινγκ. Πέρα από τη στατιστική, η Χάλμσταντ οφείλει να μπει πιο δυναμικά σε ένα ματς ώστε να πάρει βαθμούς και σήμερα προσφέρεται.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα