Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ετσι δεν είναι;

Περί φανέλας, έμπνευσης και ρίσκου

Κοίταξα μια, δυο, τρεις φορές το κουπόνι για σήμερα. Λέω «μπα, χέστο, πάσο». Μπήκα και το μεσημέρι για εκπομπή στο Bet Radio με την ίδια αρνητική διάθεση. Από το στούντιο δεν βγήκα έτσι όμως.

Λίγο κοιτώντας πιο προσεκτικά (μετά το δεύτερο καφέ της ημέρας), κάτι βγήκε.

Δεν μου φεύγει πλέον με τίποτε από το μυαλό η μοιρασιά στο Βουκουρέστι. Ο,τι και να κάνει η Βασιλεία με την Τσέλσι, η Σάλκε «τσιμπά» ένα ποντάκι απόψε από τη Στεάουα και… καθαρίζει την μπουγάδα σε

15 βράδια, εντός με τη Βασιλεία. «Ετσι δεν είναι;» που λέει και μια ψυχή. Και οι Ρουμάνοι τα παλεύουν τα παιχνίδια τους, και απόψε αυτό θα κάνουν.
Τσέλσι; Ούτε καν ασχολήθηκα.

Κατά τα λοιπά, έχει δύο φαβόρες που όμως κατ’ εμέ δεν αξίζουν. Ντόρτμουντ στο 1.55 με τη Νάπολι πού ακούστηκε; Τόσες απουσίες έχουν οι Βεστφαλοί που θέλουν… δέκα απόντες Χάμσικ, όχι έναν. Μπαρτσελόνα στο 1.45; Χεχε…
Εκεί που δεν είναι για γέλια είναι το «παίζω ή δεν παίζω Σέλτικ». Εγώ σας λέω «παίζω»: και να νικήσει, τι θα κερδίσει; Πάει σε 15 βράδια στη Βαρκελώνη για να κάνει τα δικά της η Μπαρτσελόνα.
Κοντολογίς η Μπάρτσα έχει 10 (άρα… 13), βάλτε και πόντο απόψε, πάει στους 14. Τέλος, πέρασε, καλά έχει περάσει ήδη. Η Μίλαν χάνει απόψε στη Γλασκώβη, νικά τον Αγιαξ σε 15 βράδια και πάει στους 8, πέρασε κι αυτή. Αρα η Σέλτικ, και να νικήσει απόψε, πάλι τελευταία θα βγει, ακόμη και σε τυχόν ισοβαθμία με τον Αγιαξ, έξω μένει.
Επειδή, αν και «ιντερίστα» σέβομαι όσο καμία (πλην Ρεάλ, φυσικά!) τη φανέλα της Μίλαν, έπαιξα διπλό. Αλλωστε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χθες δήλωσε πως «τώρα η Μίλαν μου με χρειάζεται». Κάτι θα ξέρει…

Ζενίτ; Ζενίτ ναι μωρέ, κι ας «σέρνεται» αγωνιστικά. Ναι μεν ο Ντιέγο Σιμεόνε διατείνεται ότι και τα «δεύτερα» της Ατλέτικο αξίζουν αλλά δεν παύουν, λέω εγώ, να είναι… «δεύτερα». Ασος; Ασος (και σε συνδυασμό με under), για να μείνει έξω η Πόρτο, η οποία πάει σε 15 βράδια στη Μαδρίτη. Κι απόψε παίζει με μια Αούστρια που λογικά θα σκοράρει, και δεν το έχει κάνει ακόμη στον όμιλο και η Πόρτο δεν «πατάει» καλά. Χαβαλεδιάρικο fun bet «πέλας» (ανατροπή – ανατροπέλα – πέλα): διπλό ημίχρονο, άσο τελικό.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα