Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Επειδή μπορώ…

Πονταρίσματα ρίσκου σε Νορβηγία, Δανία καθώς κι ένα… τρελό fun bet στη Eurovision!

Χθεσινός απολογισμός: άτιμε Ιβάνοβιτς, που να αναστηθεί ο Μιλόσεβιτς ρε άτιμε!

Η ζημιά που μου έκανε χθες το γκολ στο 92’ της Τσέλσι δεν περιγράφεται καθώς «χάλασε» την προτεινόμενη ισοπαλία αλλά και εκμηδένισε την πολύ πιθανή ως τότε κατάκτηση του τροπαίου από την Μπενφίκα.

Ας είναι, μπάλα είναι και γυρίζει. Πάλι καλά που βγήκε χθες μια πληρωμένη δυαδούλα στο Trixie με άσο ΠΑΣ (2.90)

και ισοπαλία στο Ιστ Φάιφ – Πίτερχεντ (3.30).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 9 πονταρίσματα και 1 fun bet επενδύθηκαν 190 (από 20 και 10 ευρώ έκαστος και αντιστοίχως) και «γύρισαν» 114 ευρώ.

Χωρίς πολλά πολλά σήμερα ελέω ημέρας (πιεσμένες οι Πέμπτες, γαρ…) από συμπεριφορά και στατιστική κράτησα μια τριάδα από νορβηγικά over. Σε ψιλοκαλή τιμή, άλλωστε το εν λόγω πρωτάθλημα έχει συχνά over. Κράτησα Βαλερένγκα, Λίλεστρομ και Οντ Γκρένλαντ.

Ασο Μόλντε, άσο Οντ και άσο Μπραν; Απελθέτω απ’εμού το ποτήριον τούτο…

Από νορβηγικά σημεία παίζω Λίλεστρομ οποία ναι μεν έφαγε επτά γκολ τη Δευτέρα στο Ααλεσουντ αλλά έχει επιστροφές στην ενδεκάδα και η Σάντνες έχει αρχίσει να αποκτά σταθερά κακή απόδοση. Και, σε λογική fun bet (με το εύλογο, μεγάλο απόψε, ρίσκο) κοντράρω την πρωτοπόρο Στρόμσγκοντσετ καθώς η Σόγκνταλ ανέκαθεν είναι επικίνδυνη αν υποτιμηθεί. Και η «Στρομς» δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την πρωτιά για πολύ καιρό.

Κατά τα λοιπά, στο Βέλγιο η Αντερλεχτ είναι μεν φαβορί αλλά αναρωτιέμαι… τι να την κάνει τη νίκη απόψε με τη Λόκερεν; Και βαθμό να πάρει, και να νικήσει η Κλαμπ Μπριζ, την Κυριακή νικά τη Ζούλτε στις Βρυξέλλες και κατακτά όπως και να’ χει τον τίτλο αφού ευνοείται στην ισοβαθμία. Για σκεφτείτε το λίγο… Προφανώς ποντάρω Μπριζ.

Στη Δανία «παίζει» άλλο ένα σενάριο: σκεφτείτε το. Η Μπρόντμπι δεν (ξαναγράφω: δεν!) νικά απόψε τη Νόρντζελαντ. Και την Κυριακή πάει και κάνει διπλό στο Χόρσενς και σώνεται. Ή, σώνεται και με ισοπαλία αν απόψε δεν κάτσει διπλό στο Σοντερίσκε – Χόρσενς (το σκεφτόμουν αλλά το άφησα εκτός τελικά).

Στην Ελβετία έχει πολύ… ψωμί σήμερα (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ) και με τη Σιόν και το διπλό της Γκρασχόπερ έχει πέσει αρκετά αλλά, ελέω των εξελίξεων στην αντίπαλό της είναι πιθανό.

Επίσης, απέχω από το διπλό της Τβέντε που… πολυφορέθηκε για απόψε και κράτησα, σε τιμή αουτσάιντερ, το διπλό της Ουτρέχτης. Η Χέρενφεν δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προ ολίγων ημερών, αν και είχε κίνητρο και υποδέχθηκε μια αδιάφορη Ουτρέχτη, έχασε με 4-2. Μια Ουτρέχτη που έρχεται από έξι νίκες στα τελευταία επτά!

Τέλος… Eurovision! Sorry αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αυτή η αηδία που στείλαμε φέτος στο Μάλμε θα πάει έστω και τελικό! Της πλάκας bet, fun bet που λέμε, στο να μην προκριθεί απόψε ο Αγαθώνας και οι συν αυτώ. Πληρώνει 8άρι!

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Αναζητήσεις
σημερινες προβλεψεις στοιχημα
Τυχαία Θέματα