Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Δυάδα, Yankee και… προκρίσεις!

Τούρκικη δυάδα, τετράδα ρίσκου και funbetsμε προκρίσεις για την Τρίτη

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας διεξάγονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Κάθε ομάδα θα δώσει από έξι αγώνες και οι δυο πρώτες από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά. Τα ματς του ενός ομίλου διεξάγονται σήμερα. Στο Εσκισεχίρσπορ – Ακισάρ (στο Κύπελλο συναντιούνται για πρώτη φορά) είναι αμφότερες ομάδες έδρας, ειδικά η Ακισάρ η οποία όποτε περνά τα διόδια της Μαγνησίας απλά… δεν μπορεί. Ωστόσο αυτό αλλάζει στο Κύπελλο. Μιας και

μιλάμε για πρεμιέρα ομίλου με έξι αγωνιστικές, λογικά δεν θα γίνει ματς τακτικής, εξ ου και ποντάρω στα γκολ, με το goal/goal να φτάνει ακόμη και το 1.90.

Στο Μπούρσασπορ – Σίβασπορ (ο Γερμανός τεχνικός Κρίστοφ Ντάουμ της Μπούρσασπορ είχε παίκτη το 2009-10 στη Φενερμπαχτσέ τον προπονητή της Σίβασπορ, Ρομπέρτο Κάρλος) είναι σε υψηλές τιμές και τα τρία σημεία. Η Μπούρσασπορ… κάηκε πέρυσι στους ομίλους από τη Σίβασπορ (δύο ήττες) και το πάθημα της έγινε μάθημα, το βάρος που ρίχνει στον θεσμό είναι μεγάλο και πήρα το ρίσκο του άσου σε ένα ματς που περιμένω να επιβεβαιωθεί και το over.

Από την Conference, βγάζει… μάτια, βάσει στατιστικής (5/12 με 8/13), το να σημειωθούν δύο γκολ από ημίχρονο στο ματς μεταξύ της ντεφορμέ Γουέλινγκ και της… ανήμπορης Χάιντ.

Στην Ισπανία υπάρχει η ρεβάνς στο CopadelRey, Ατλέτικο – Βαλένθια. Θυμίζω ότι το Σάββατο μας πλήρωσαν και οι δύο!Το… σενάριο, που επιβεβαιώθηκε, ήταν πως η Ατλέτικο θα πάρει κάτι καλό με την Μπαρτσελόνα καταναλώνοντας δυνάμεις ενώ η Βαλένθια θα ρίξει το βάρος στο Κύπελλο, στο ματς της Τρίτης. Στο αποψινό. Θυμίζω: 1-1 το πρώτο ματς, δίκαιο, όπως δίκαιο ήταν και το Ατλέτικο – Βαλένθια 3-0 στις 15/12 για το πρωτάθλημα, στα προημιτελικά όποια περάσει την αναμένει η Μπέτις ή η Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Τι ποντάρω; Εχοντας κατά νου πρόκριση της Βαλένθια αλλά και ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 (προσωπική άποψη), ρίσκαρα με το over 3,5 γκολ.

H Παρί, με όποια ενδεκάδα και να παίξει, είναι σαφώς ανώτερη από την Μπορντό, αλλά η απόδοση του διπλού δεν είναι ελκυστική για νοκ άουτ προημιτελικό ματς. Συν ότι νομίζω ότι το Λιγκ Καπ είναι… πολυτέλεια φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν. Πόνταρα στην πρόκριση της Μπορντό η οποία εντός έδρας έχει να φέρει ισοπαλία από τις 25 Σεπτέμβρη στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείω να εμφανιστεί απόψε (και την πρόκριση να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι).

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα