Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Δευτεριάτικο bet

…συν τη Λανς, για να κλείσει το παρολί τριημέρου!

Απολογισμός (Κυριακής): πέρασε και το μονό αποδεκτό με το διπλό του ΠΑΟ στα Γιάννινα (1.85), πέρασε και η δυάδα με τη διπλούρα της Μούρθια (3.15) και την ασούκλα της Σπόρτινγκ (2.95).

Στην τριάδα τριημέρου, αφού προχθές επιβεβαιώθηκε το over (από το… ημίωρο) στο Ρίζεσπορ – Μπεσίκτας, πέρασε χθες και ο άσος της Εσκισεχίρσπορ. Το παρολί ολοκληρώνεται απόψε με τον άσο της Λανς.

Συνεχίζουμε… Πάντα με το ίδιο σκεπτικό!

Επιγραμματικά τρεις επιλογές

για απόψε, σε trixie. Πρώτη, το διπλό στην Καισαρεία ανάμεσα σε Καϊσερίσπορ και Μπούρσασπορ. Οπως γράφω και στην εκτίμηση του kingbet.net, η Καϊσερίσπορ έχει πέσει και δεν το ξέρει, όπως επίσης ότι περιμένω από την Μπούρσασπορ να κάνει ένα καλό σερί και να «χτυπήσει» έξοδο στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα ως τέλους ευνοεί αυτό το σενάριο, αρχής γενομένης από το ματς με την ουραγό. Βέβαια ομάδα του Κρίστοφ Ντάουμ έχει να κάνει νίκη μακριά από την Προύσα από τα τέλη Νοεμβρίου, νικώντας τότε στο Ελαζίγκ αλλά της έπεσαν πέντε συνεχόμενες επισκέψεις σε δύσκολες έδρες, αντιθέτως η Καϊσερίσπορ δεν φοβίζει.

Δεύτερον, Νασιονάλ – Μπενφίκα. Οπως επίσης γράφω και στην εκτίμηση του kingbet.net, είναι χαμηλό, για τα δεδομένα του ματς, το διπλό, αλλά και… επίφοβο καθώς και το αήττητο της Μπενφίκα, που κρατά από την πρεμιέρα (!), δεν θα κρατήσει εσαεί και είναι εν μέσω των αγώνων με την Τότεναμ. Βέβαια το ότι η Μπενφίκα ουσιαστικά… καθάρισε με την Τότεναμ την απαλλάσσει από έξτρα άγχος και πίεση, όχι όμως από την κούραση. Η Νασιονάλ έχει ηττηθεί μόνο σε 4 από τα 22 φετινά της παιχνίδια και αναμένεται να βάλει… δύσκολα απόψε στους εν δυνάμει πρωταθλητές Πορτογαλίας. «Ναι» στο under (1.80), αν φύγει από εκεί δύσκολα θα είναι παραπάνω από το 2-3 γκολ (1.91).

Τέλος, από Αργεντινή, με δικό μου σκεπτικό πήγα στην… κόντρα. Clasicoστα νότια του Μπουένος Αϊρες, 20-15-4 η παράδοση, 12-6-2 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας αλλά έχει να εμφανιστεί διπλό από το… 1936 (9-5-0 έκτοτε) ενώ η Κίλμες ανεξαρτήτως έδρας δεν έχει νίκη από το 2003 (0-8-4 έκτοτε)! Με τη Λανούς απασχολημένη με το CopaLibertadoresκαι την Κίλμες να… καίγεται για βαθμούς, η κόντρα είναι το λογικό ποντάρισμα.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα