Μιχελάκης: Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο

Την πεποίθηση του ότι οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο με αποτέλεσμα η χώρα να μπορέσει σύντομα να βγει στις αγορές εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον BHMA FM.

.

“Πιστεύω ότι η χώρα έχει φτάσει στο σημείο πια να μπορεί να κοιτάζει με ελπίδα ότι οι θυσίες που έχει κάνει έχουν αποδώσει τα πρώτα απτά αποτελέσματα και τα αποτελέσματα αυτά θα έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα της χώρας να βγει στις αγορές, που είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Η

προτεραιότητα της χώρας είναι να μπορεί να βγει στις αγορές, να μπορεί δηλαδή ως κανονική χώρα να κάνει ό,τι και οι άλλες κανονικές χώρες, να βγει και να δανειστεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που δίνουν τη δυνατότητα να βγούμε στις αγορές.” τόνισε ο ΥΠΕΣ.

Σε ότι αφορά την υποχρέωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την κινητικότητα ο Υπουργός τόνισε πως “Εμείς είχαμε την υποχρέωση της κινητικότητας 4.000 ατόμων έως το τέλος του μήνα. Ο στόχος αυτός έχει ξεπεραστεί με τη νομοθετική παρέμβαση και οι αιτήσεις που έχουν γίνει θα ξεπεράσουν τις 4.000.”

Ερωτηθείς τέλος για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή “θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα πολιτικό κόμμα εντός νόμου, για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όλα όσα κατηγορείται. Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση θα πρέπει να είναι πολιτική και την απάντηση, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τη δώσει η κοινωνία.”

Keywords
Τυχαία Θέματα