Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Trixie, Yankee και δυάδα με… Εμμανουέλα

Ο ΟΦΗ παλεύει στο Γεντί Κουλέ, παίζει καλύτερα από ό,τι εκτός έδρας ενώ η Βέροια δεν έχει βρει λύση στα αμυντικά κενά που παρουσιάζει. Συν ότι για τους Κρητικούς ακολουθεί πρόγραμμα… Γολγοθάς, εξ ου και το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Δεύτερος… ελληνικός άσος, ο Λεβαδειακός. Υποδέχεται τον Εργοτέλη που δεν έχει την καλή απόδοση του φθινοπώρου, συν ότι χωρίς τον Πελέ στερείται πολύτιμου…

γραναζιού στη μεσαία γραμμή. Αν φέρει γούρι και η γλυκιά μας Εμμανουέλα, θα έρθει ο άσος!

Συνέχεια με Πορτογαλία, όπου η… τρόικα της χώρας (Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ) ισοβαθμεί στην κορυφή! Ισως όχι για πολύ μιας και διεξάγεται στο «Λουζ» το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μπενφίκα και Πόρτο, την ώρα που η Σπόρτινγκ θέλγει, βάσει απόδοσης, στο ματς του Εστορίλ. Σοβαρή φέτος η ομάδα του Λεονάρδο Ζαρντίμ, εκτός έδρας έχει μόνο νίκες συν την ήττα (μόνη φετινή) από την Πόρτο. Η Ρίο Αβε πήρε, σε Κύπελλο και Λιγκ, το «κολάι» των εντός έδρας νικών και δίκαια φαβοριτίζεται, βάσει αποδόσεων, για νίκη ενάντια στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Και ποιοτικά υπερέχει άλλωστε και η Μαρίτιμο, μετά τις διαδοχικές αποτυχίες με την άσημη Πεναφιέλ για την γκρίνια για τον προπονητή, ταξίδεψε με κακή ψυχολογία.

Στην Ισπανία, ξεχώρισα το διπλό της Σεβίλλης στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο». Η Ελτσε έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, εμφανώς έχει απωλέσει (ως νεοφώτιστη) το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού την ώρα που οι «ρόχος» της Ανδαλουσίας ολοένα και βελτιώνονται.

Πολύ κουβέντα για το Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα. Η Ατλέτικο έχει 13 σερί άσους στο «Βιθέντε Καλδερόν» σε όλες τις διοργανώσεις για την Ατλέτικο, η μοναδική απώλεια βαθμών τη φετινή περίοδο ήταν στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο για το Σούπερ Καπ, με τη ρεβάνς να λήγει 0-0! Δύο under φέτος: χμ… Επίσης, στον πάγκο κάθονται δύο Αργεντινοί προπονητές που ποντάρουν πολύ στην τακτική. Πονηροί οι μπουκ φαβορίτισαν την Μπάρτσα, δεν το θεωρώ τελείως λάθος. Αλλά όχι ότι με πείθουν οι Καταλανοί. Κράτησα τη μοιρασιά αγνοώντας ποντάρισμα στα γκολ. Παίζει και το 1-1 άλλωστε.

Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική… κουβέντα και στο γκρουπ στο Facebook!

Και δεν κατόρθωσα να ξεφύγω από bet στο Θέλτα – Βαλένθια. Μια Βαλένθια που άλλαξε επί ημερών Πίτσι στον πάγκο: στο ντεμπούτο του ο Αργεντινός με το 2-0 επί της Λεβάντε στο ντέρμπι της πόλης, ισοπαλία την Τρίτη στο Κύπελλο απέναντι στην Ατλέτικο, με την οποία παίζει ξανά στη Μαδρίτη την Τρίτη. Και ρίχνει βάρος στο Copa del Rey μπας και βγει ξανά στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα έχει χάσει έδαφος ενώ η Θέλτα και αδικείται από το 3-0 στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί) και εντός Βίγο έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Η Θέλτα είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και πόνταρα στο πρώτο αφού έχει ανάγκη από νίκη.

Πάμε και Αγγλία. Στο Κάρντιφ ο Ολε Γκούναρ Σόλκσκιερ κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για το ματς με τη Γουέστ Χαμ όπου ο ομόλογός του Σαμ Αλαρντάις παίζει το… κεφάλι του. Προσωπικά τρέφω τέτοια συμπάθεια στον BigSam που βλέπω να παίρνει βαθμό. Πιο… χαμηλά, η Σάουθπορτ νίκησε τη Νόνιτον στην πρώτη της επικράτηση από τις 2… Νοεμβρίου ενώ η άσημη Χάιντ και δεν έχει νίκη ακόμη και γενικώς… σέρνεται. Ως πότε; Στο κάτω κάτω, για ματς πέμπτης κατηγορίας μιλάμε…

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα