Δεν έχει τέλος το σίριαλ Λάτσιου - Μενεγάκη

Ο τελευταίος μήνας… ανεξάρτητα από γιορτές… Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ήταν για τον Γιάννη Λάτσιο πολύ έντονος και επίπονος.

Πέρα απο το Dancing και την συνολική ευθύνη του προγράμματος που φέτος κάνει την υπέρβαση τόσο στα πρόσωπα αλλά και στα Budgets κι αυτό αποτυπώνεται στην τηλεθέαση, ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1

είχε και θα έχει τη συνολική καθοδήγηση του νέου show του ΑΝτ1.

Το Voice βγαίνει σήμερα και ακούω πώς θα βάλει πολλούς στη θέση τους. Πρόκειται για πανάκριβη παραγωγή για τα τωρινά εγχώρια δεδομένα της τηλεόρασης.

Μια παραγωγή δύσκολη σε όλα τα επίπεδα. Το πιο δύσκολο είναι να αντιληφθούν οι καλλιτέχνες τη «Βίβλο». Τις οδηγίες δηλαδή απο το δίκτυο που έχει τα δικαιώματα του show παγκοσμίως. Ωστόσο από τα πρώτα γυρίσματα λένε κάποιοι ότι η παραγωγή είναι γρήγορη η εικόνα καθαρή και η πλάκα… δεδομένη

Όμως οι εκκρεμότητες για τον Λάτσιο δεν μένουν μόνο στο κομμάτι της δουλειάς. Η υπόθεση με το μοίρασμα της περιουσίας με την πρώην γυναίκα του αποτελεί επίσης μείζον θέμα για τον ίδιο. Είναι δεδομένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο ο Διευθυντής προγράμματος του καναλιού υποχρεώθηκε ν΄αφήσει το πλατό- όπου και βρισκόταν για να ελέγξει τις τελευταίες λεπτομέρειες- για να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον δικηγόρο του. Φαίνεται πως μια απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση του μοιράσματος της περιουσίας με την Ελένη Μενεγάκη τον υποχρέωσε να αφήσει για λίγο την δουλειά προκειμένου να παραστεί στο γραφείο του δικηγόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα