Πριν από το Sex & the City υπήρχαν τα… Carrie Diaries

Το να ενσαρκώσει την Carrie Bradshaw στην αγαπημένη σειρά «Sex & the City» ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος ρόλος στην καριέρα της Sarah Jessica Parker. Η σειρά που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, σημείωσε τεράστια επιτυχία πριν μερικά χρόνια όπως και οι 2 ταινίες που ήρθαν να την ακολουθήσουν ως συνέχειες στην ιστορία των 4 φιλενάδων από την Ν. Υόρκη.

Η βασική πρωταγωνίστρια όμως σε συνέντευξη που έδωσε στο Net-a-Porter, φαίνεται να διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις για την νέα σειρά της HBO «The Carrie Diaries», η οποία «πιάνει» τη ζωή της κεντρικής ηρωίδας Carrie από την ηλικία των 16 χρόνων. Στον ρόλο της νεαρής Carrie Bradshaw θα δούμε την AnnaSophia Robb για την οποία η Parker δήλωσε: «Δεν είμαι σίγουρη….η AnnaSophia Robb είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι και θέλω να νιώσει καλά με αυτό τον ρόλο, όμως μου φαίνεται …περίεργο».

Η αλήθεια είναι ότι όσες-οι υπήρξαμε φανατικοί του Sex & the City, έχουμε σχηματίσει κάποια συγκεκριμένα standards για την ιστορία, τις ηρωίδες και τις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών που τους έδωσαν σάρκα και οστά.

Το «Carrie Diaries» θα βρεθεί σίγουρα αντιμέτωπο με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η αρχική σειρά. Η σύγκριση που θα γίνει από το τηλεοπτικό κοινό στις πρωταγωνίστριες και στις ερμηνείες είναι μοιραία. Η μεγαλύτερη πρόκληση πάντως για την παραγωγή θα είναι να καταφέρει να μεταφέρει πάλι στο κοινό την ίδια ατμόσφαιρα με αυτή που είχαμε συνηθίσει παρακολουθώντας τις ζωές των ηρωίδων της αγαπημένης γυναικοπαρέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα