Τρίτωσε....

Για πολλοστή φορά το όνομα του Σάκη Τσιώλη συνδέεται με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ξεχωρίζει το γεγονός ότι ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής «φωτογράφισε» το Τριφύλλι ως μια από τις δύο ομάδες που του έχουν κάνει πρόταση! «Υπάρχουν δύο ομάδες που περιμένουν να τους απαντήσω. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτές, γιατί πρόκειται για ομάδες που διεκδικούν στόχους. Είναι ομάδες που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν», είπε στο NovaΣΠΟΡ Fm ο Τσιώλης και… έδειξε Παναθηναϊκό. Ποια είναι η πραγματικότητα;

Τον Τσιώλη ο Παναθηναϊκός

τον έχει προσεγγίσει κάποιες φορές. Όχι μόνο φέτος, αλλά και σε προηγούμενες σεζόν. Σε ό,τι αφορά τη φετινή χρονιά έγινε μια διερευνητική επαφή διοικητικού παράγοντα –όχι κορυφαίου- τον περασμένο Μάιο προτού ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έκτοτε το όνομα του Τσιώλη ξαναήρθε στην επιφάνεια τον περασμένο Οκτώβριο. Τότε που άρχισε να συζητείται στον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Φερέιρα. Υπήρξαν απόψεις εντός της διοίκησης ότι ο Τσιώλης ήταν ο καταλληλότερος να αναλάβει. Ο Έλληνας τεχνικός, όμως, τότε δεν ήθελε να φύγει από τον πάγκο του Αστέρα.

Η τρίτη φορά που συζητήθηκε το όνομα του Τσιώλη ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή για τη νέα σεζόν, μια και ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει ότι ο Φάμπρι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν. Κάτι βέβαια που είναι στον αέρα δεδομένου ότι ουδείς «βάζει στη φωτιά το χέρι του» εάν θα φύγει ο Φάμπρι στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός μπει στα πλέι οφ και καταλάβει την πρώτη θέση.

Όντως ο Τσιώλης τυγχάνει τις εκτίμησης πολλών στον Παναθηναϊκό. Και είναι μια «δυνατή» περίπτωση που θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα. Πάντως, οι Πράσινοι κρατούν αποστάσεις από τη φημολογία περί πρότασης στον Έλληνα τεχνικό.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα