Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω τον ΟΠΑΠ

(Photo Eurokinissi)

Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες υπόσχεται ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκος Παππάς, από τη στιγμή που στις επόμενες εκλογές θα διαμορφωθεί μια πλειοψηφία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο

Νίκος Παππάς εστιάζει, με συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” και στη σημαντική πολιτική εξέλιξη της μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, χαρακτηρίζει επικίνδυνο φαινόμενο τη Χρυσή Αυγή, και αναφέρεται συγκεκριμένα στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, για την οποία ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανεβάσει πολύ τους τόνους, προαναγγέλλοντας ότι με μια αυριανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ανακτηθεί το ποσοστό του δημοσίου που εκχώρησε στην κοινοπραξία της “Emma Delta” η σημερινή κυβέρνηση.

“Η απόπειρα πώλησης του ΟΠΑΠ συνιστά σκάνδαλο. Έγινε μέσω ενός διαγωνισμού-παρωδίας του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ, με εναν συμμετέχοντα ο οποίος είναι ευνοούμενος του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα θέλει να προεδρεύσει και σε μεγάλη ΠΑΕ.

Δεν έχει υπάρξει πιο εξόφθλαμη προσπάθεια εύνοιας συγκεκριμένων συμφερόντων. Εάν ολοκληρωθεί το σκάνδαλο, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επανακτήσει το ποσοστό του δημοσίου. Ας το γνωρίζουν αυτό άπαντες. Και οι πωλούντες που βάζουν την υπογραφή τους, και οι επίδοξοι αγοράζοντες, που νομίζουν ότι μπορούν με λεφτά του λαού και δημόσια περιουσία να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Ο ΟΠΑΠ θα αποδοθεί στα ασφαλιστικά Ταμεία. Εκεί χρωστάει το κράτος και όχι στη νέα διαπλοκή”, σημειώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στα “Παραπολιτικά” ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα