Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με τον Βενιζέλο

Επικριτικός με τη στάση που κρατά ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τις ευρωεκλογές και την «Ελιά» εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM. Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε ως «αυτοκτονία» τη θέση που πήρε ο Βενιζέλος

ενόψει ευρωεκλογών και τόνισε ευθέως ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία τύχη με την παρούσα ηγεσία.

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στις πρώτες εκδηλώσεις της Ελιάς, επισημαίνοντας ότι «δεν είμαι τόσο ψώνιο για να παραπονιέμαι ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Μπορεί να υπήρχαν πιο σημαντικές παρουσίες, αλλά είναι λίγο περίεργο να μην καλεί ο κ. Βενιζέλος αυτόν που ήταν υψηλότερα στην κυβερνητική ιεραρχία του κόμματος του οποίου σήμερα ηγείται. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο Παπανδρέου και μετά εγώ, ως πρώτος αντιπρόεδρος, και μετά ο Βενιζέλος».

Ο κ. Πάγκαλος απόλυτα αντίθετος με την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει την ορθή κατεύθυνση.

Ο πρώην υπουργός ήταν επικριτικός και για τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας με νόημα ότι «δεν με εκπλήσσει ο κ. Τσίπρας, διότι θα υποσχεθεί μέχρι τις εκλογές και άλλα πράγματα και ο θεός να μας δώσει κουράγιο να τα ακούσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα