Οι μέλισσες (του Κουράκη) κατά της ανεργίας

Και τώρα που εξασφαλίστηκε η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, χάρη στην τρικομματική κυβέρνηση, ..και το γιόρτασε δεόντως και ο κ. Τσίπρας με τους πρέσβεις της ΕΕ σε «πρόγευμα» στη Μεγάλη Βρεταννία (όλα γίνονται γύρω από το Κολωνάκι) … και ενώ ο κ. Τατσόπουλος λύνει βασικά θέματα της καθημερινότητας των συμπολιτριών μας… άλλη μία τεράστια αποκάλυψη δια στόματος κ. Κουράκη του εκλεκτού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε

συνάντηση που είχε σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βουλευτής της σκεπτόμενης (;;;) Αριστεράς, με αντιπροσωπεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Χαλκιδικής, τους ανακοίνωσε πως όταν έρθει η συνδικαλιστική παράταξη του Κολωνακίου στην εξουσία, θα … κλείσει τα μεταλλεία, για οικολογικούς λόγους… και οι χίλιοι και πλέον άνεργοι, θα ασχοληθούν με την μελισσοκομία!!

Αυτή η είδηση όπως ήταν φυσικό χαροποίησε όχι μόνο την Κουμουνδούρου αλλά όλη την Ελλάδα.

Οι 1.5 εκατομμύριο άνεργοι, του ιδιωτικού τομέα, αναζητούν εναγωνίως όπως ακούγεται, μία μέλισσα, προκειμένου να εναποθέσουν τις ελπίδες τους είτε στην παραγωγή μελιού είτε εν τέλει στο φάγωμα της ίδιας της μέλισσας.

Έτσι ο αγώνας της παράταξης του Κολωνακίου εστιάζεται σε δύο άξονες: Διατήρηση όλου του δημοσίου τομέα ως έχει!! και ανάδειξη της οικολογίας δια του κλεισίματος όλων ιδιωτικών επιχειρήσεων και προώθηση των ανέργων σε εναλλακτικές μορφές εργασίας, όπως η μελισσοκομία, η μυρμηγκοκαλλιέργιες, οι κατσαριδομαχίες, οι μυγοεπιδείξεις κ.α.

Κάθε μέρα που περνά, ξεδιπλώνεται το βαθυστόχαστο πρόγραμμα όλων των συνιστωσών, που τώρα πια (ας είναι καλά ο Σαμαράς), θα υλοποιηθεί με ασφάλεια …και με νόμισμα το ευρώ και όχι τη δραχμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα