Οι καλύτερες ατάκες του Φέργκιουσον

Μια καριέρα γεμάτη τίτλους, αλλά και… ατάκες, από την πλευρά του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τα βρετανικά ΜΜΕ θυμήθηκαν τις καλύτερες, και τα “Υστερόγραφα” σας τις παρουσιάζουν:

Για τον Ράιαν Γκιγκς: “Την πρώτη φορά που τον είδα, χοροπηδούσε πάνω στο χορτάρι, λες και ήταν… κόκερ”.

Για τον Γκάρι Νέβιλ: “Αν ήταν λίγο ψηλότερος, θα ήταν ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στη Βρετανία. Ο πατέρας του είναι ψηλός. Χμ. Θα πρέπει να δούμε πως είναι ο… γαλατάς της γειτονιάς του”.

Για τον Πολ Ινς: “Στο αποκορύφωμα της

καριέρας του, σε έκανε να πιστεύεις ότι μπορεί να σκαρφαλώσει το Έβερεστ”.

Για την κατάκτηση του Champions League το 1999: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κόλαση”.

Για την κριτική των ΜΜΕ στον Βερόν: “Ας λετε ό, τι θέλετε. Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Εσείς είστε καταπληκτικά… ηλίθιοι”.

Για τη μπότα που κλώτσησε πάνω στον Μπέκαμ, το 2003: “Ήταν ατύχημα. 100 φορές να το δοκιμάσω, δεν θα καταφέρω καμία. Αν τα κατάφερνα, θα συνέχιζα το ποδόσφαιρο και δεν θα είχα σταματήσει”.

Για τον Φίλιπο Ιντσάγκι: “Τον βλέπεις και νομίζεις ότι έχει γεννηθεί… οφσάιντ”.

Για τον Αρσέν Βενγκέρ: “Λένε ότι είναι εξαιρετικά έξυπνος και μιλάει πέντε γλώσσες. Έχω κι εγώ έναν 15χρονο από την Ακτή Ελεφαντοστού, που επίσης μιλάει πέντε γλώσσες”.

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο: “Αντί να με κεράσει ένα ποτήρι κρασί, μου έστειλε μια στρίπερ”.

Για το αν θα κερδίσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα του 2007: “Με βλέπετε για μαζοχιστή. Μήπως να πούμε καλύτερα ότι είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό;”.

Για τη Μάντσεστερ Σίτι: “Έίναι μια μικρή ομάδα, με νοοτροπία μικρής ομάδας. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μιλούν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας ενοχλητικός γείτονας, που δεν μπορείς να αποφύγεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα