Ο… θαυμασμός του James Franco για τον Ηugh Hefner

Ο James Franco ομολόγησε πως υπήρξε αναγνώστης του ‘Playboy’ στο παρελθόν κάποιες φορές. Ο 34χρονος ηθοποιός ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον ‘μύθο’ Hugh Hefner στην βιογραφική ταινία ‘Lovelace’, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ήταν πάντα φανατικός θαυμαστής του πασίγνωστου περιοδικού.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε από το περιοδικό Shortlist, αν έχει γνωρίσει ποτέ τον Hugh Hefner απάντησε

«Όχι, αν και πάντα ήμουν φανατικός θαυμαστής της δουλειάς του από τότε που ήμουν παιδί». Για το ρόλο του στην ταινία, είπε: «Τον υποδύομαι κατά τη διάρκεια των ‘70s, ένα πολύ νεότερο αλλά με περισσότερη αυτό-επίγνωση Hugh. Κάθομαι και παρακολουθώ παλιές του συνεντεύξεις προκειμένου να αναλύσω τον ρόλο. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι πέρα από ένας «κυνηγός», είναι κι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος».

Ο James ελπίζει να αρέσει στον Hugh ο τρόπος που τον υποδύεται και δηλώνει ότι προσπάθησε να τον αποτυπώσει με ένα πιο διακριτικό και περίπλοκο τρόπο.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Amanda Seyfrid η οποία υποδύεται τον χαρακτήρα της πορνοστάρ Linda Lovelace –απ’ όπου και ο τίτλος της ταινίας- η οποία χρησιμοποιήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο τότε και ‘σπρώχθηκε’ στη βιομηχανία του πορνό, πάρα τη θέλησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα