Ο Ντεπαρντιέ παρεμβαίνει στην πολιτική αντιπαράθεση της Ρωσίας

Φαίνεται ότι ο Gérard Depardieu έχει για όλα άποψη και την θεωρεί αρκετά βαρύνουσα ώστε να την διατρανώνει δημοσίως. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν δι’ αυτής μπορεί να ξεπληρώσει μέρος της οφειλής που έχει προς τον Πρόεδρο Vladimir Putin για την χορήγηση της ρωσικής υπηκοότητας.

Αυτή τη φορά ήταν η ρωσική αντιπολίτευση που δέχθηκε τα πυρά του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος της καταλόγισε εν ολίγοις ασχετοσύνη, μιλώντας χθες στη ρωσική τηλεόραση.

«Η ρωσική αντιπολίτευση δεν έχει κανένα πρόγραμμα. Τίποτα»,

αποφάνθηκε ο Depardieu, αποδεικνύοντας ότι ανάμεσα στα γυρίσματα για τις πολυάριθμες ταινίες που συμμετέχει, ενημερώνεται φανατικά για τις ενδορωσικές πολιτικές διεργασίες. Παρά τις βολές προς την αντιπολίτευση της χώρας, ο Gérard Depardieu παραδέχθηκε ότι στις τάξεις της περιλαμβάνονται και έξυπνοι άνθρωποι, όπως ο σκακιστής Garry Kasparov, ισχυρίζεται όμως ότι κι αυτοί ακόμα δεν είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα της πολιτικής.

Άποψη είχε ο Γάλλος ηθοποιός και για την φυλάκιση των μελών του συγκροτήματος «Pussy Riot» και, όλως περιέργως, και αυτή ήταν «φιλική» προς τον Ρώσο Πρόεδρο.

«Φαντασθείτε αυτές οι κοπέλες να είχαν πάει π.χ. σε τζαμί. Δεν θα έβγαιναν ζωντανές. Ακόμα και στον κόσμο των καθολικών κάτι τέτοιο θα ήταν απαίσιο. Αλλά, όταν τα λέω αυτά στη Γαλλία, με θεωρούν ως ηλίθιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα