Ο Λοβέρδος θέλει (πάλι) κυβέρνηση… Παπαδήμου!

Υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, όπως την χαρακτηρίζει, έχοντας στο μυαλό του την περίοδο Παπαδήμου, που κάθε άλλο παρά θετικά αποτιμάται από την πλειοψηφία των πολιτών, τάσσεται ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα

Ανδρέας Λοβέρδος, με συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πήρε διαζύγιο από το ΠΑΣΟΚ μετά το… τέλος της πολυετούς πολιτικής σχέσης του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και ίδρυσε το κόμμα “Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα”, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε ζυμώσεις με τον Φώτη Κουβέλη, για κοινή συμπόρευση με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Μιλώντας στον “Τύπο της Κυριακής”, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής: “Μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με σαφείς και χρονοδιαγεγραμμένες προτεραιότητες, θα ήταν ευτύχημα για τον τόπο. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η χώρα μας για να εξέλθουμε νωρίτερα και ενωμένοι από τη δραματική κρίση. Αυτό που θα μας έκανε περισσότερο πειστικούς και αποτελεσματικούς στη διαπραγμάτευση εκτός συνόρων”, σημειώνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής” ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα