Ο Φλωρίδης προτείνει νέο κόμμα αντί του… ΠΑΣΟΚ

(Photo: Eurokinissi)

Την προοπτική της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα νέο κόμμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, το οποίο θα ανταπορίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και θα μπορέσει να εκφράσει καλύτερα μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, παρουσιάζει ως διέξοδο για την πολιτική κρίση του συγκεκριμένου χώρου ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ο άλλοτε υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ,

που βρέθηκε πολύ κοντά στον Κώστα Σημίτη, και μέχρι και σήμερα θεωρείται ότι εκφράζει το λεγόμενο “εκσυγχρονιστικό” ρεύμα, μια δεξαμενή με την οποία έχουν κατά καιρούς φλερτάρει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η Άννα Διαμαντοπούλου, υπογράφει άρθρο στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, με τίτλο “Το Νέο και Ενιαίο στον δημοκρατικό σοσιαλιστικό χώρο”, παρουσιάζοντας τις απόψεις του για το μέλλον.

“Η απάντηση που απαιτεί η κοινωνία και ζητά ο κόσμος, είναι διπλή: Είναι το Νέο και το Ενιαίο. Είναι το αίτημα για τη Νέα και Ενιαία Δημοκρατική Σοσιαλιστική Παράταξη.

Είναι λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε καθαρά γι’ αυτή την πολιτική και κοινωνική πρόκληση. Χωρίς υπεκφυγές, χωρίς αναστολές, χωρίς υστεροβουλίες. Με πολιτική συζήτηση, αλλά και με χρονοδιάγραμμα.

Με συμμετοχή, αλλά με φιλοδοξίες και κίνητρα ενταγμένα σε συλλογικό πλαίσιο”, σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Γιώργος Φλωρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα