Ο Εικαστικός Κύκλος στην έκθεση “Suns in the Sunset”

Ο Εικαστικός Κύκλος, για τέταρτη χρονιά, συμμετέχει στην 18η Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 19 Μαΐου 2013 στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Γήπεδο TaeKwonDo), με ατομική έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη με τίτλο “Suns in the Sunset”.

Όπως η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη αναφέρει στο κείμενο της για το έργο: “Τα μεγάλα contrast που συναντάμε στη φύση, και ο διάλογός τους – η συνομιλία τους με την τεχνολογία είναι

μια εξαιρετικού αισθητικά ενδιαφέροντος, οπτική πρόκληση.

Όταν παρεμβαίνω στο βύθισμα του κίτρινου με τις διασταυρούμενες – τις κάθετες, τα “contra luce”, τις ευθείες, τις φόρμες των γερανών στα λιμάνια, τις γέφυρες, στα tunnel, είναι μια εσωτερική διαδικασία, που τείνει προς τον λυρισμό.

Αυτό με κάνει να επεκτείνομαι σε ατελείωτες επιφάνειες, ψάχνοντας για τον ήλιο, το φώς, τις αντιθέσεις – τις διαβαθμίσεις του, προσπαθώντας να εξερευνήσω και να καταθέσω τις συγκινησιακές προσλαμβάνουσες και ερεθίσματα που εισπράττω.

Με την μουσική των Pink Floyd, «Two Suns in the Sunset», το ακουστικό και το οπτικό ερέθισμα συγκλίνουν προς έμπνευση και δημιουργία”.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Πέμπτη 16 Μαΐου: 19:00 – 22:30, Εγκαίνια (Είσοδος μόνο με πρόσκληση)

Παρασκευή 17 Μαΐου: 14:00 – 21:00

Σάββατο 18 Μαΐου: 12:00 – 21:00

Κυριακή 19 Μαΐου: 12:00 – 21:00

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Α3

Κλειστό Π. Φαλήρου (Γήπεδο TaeKwonDo)

Ολυμπιακά Ακίνητα, Μωραϊτίνη 2, 175 61, Π. Φάληρο (Δέλτα Φαλήρου)

Το κλειστό Φαλήρου διαθέτει δωρεάν parking.

Keywords
Τυχαία Θέματα