Ο “Δρόμος για τη Νίκη”, του Βασίλη Φεύγα

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Φεύγας, με συσσωρευμένη εμπειρία στον χώρο της πολιτικής επικοινωνίας, κυκλοφόρησε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τίτλο “Ο Δρόμος για τη Νίκη”.

Ο ίδιος περιγράφει ως εξής το εγχείρημα:

“Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι ψηφοφόροι δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι από το πολιτικό σύστημα (κόμματα και πολιτικά πρόσωπα). Μια ματιά στο σύνολο των ερευνών που έχουν δημοσιευθεί τον τελευταίο χρόνο θα πείσει και τον πιο πιστό εραστή της μεταπολιτευτικής

περιόδου. Μίας περιόδου που μεταξύ άλλων χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη ορθολογισμού, τις πελατειακές σχέσεις και ενός αμφιβόλου ποιότητας «επικοινωνισμό» με ισχυρές δόσεις ανευθυνότητας και λαϊκισμού, τόσο από πλευράς πολιτικών, όσο και από πλευράς «ειδικών» της επικοινωνίας. Τα αποτελέσματα είναι για όλους πλέον ορατά.

Οι εκλογές του Μαΐου στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όσους σκοπεύουν να θέσουν υποψηφιότητα. Το ηλεκτρονικό μου βιβλίο “Ο Δρόμος για τη Νίκη” έχει ως σκοπό να βοηθήσει εκείνους τους υποψηφίους που επιθυμούν να οργανώσουν την πολιτική τους παρουσία συγκροτημένα και με μεθοδικότητα.

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε και να το “κατεβάσετε” στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf στη διεύθυνσηhttp://book.thewestwing.gr“.

Keywords
Τυχαία Θέματα