Ο Pierce Brosnan δεν θέλει… ούτε να βλέπει τον εαυτό του ως 007

Παρά το ότι οι θαυμαστές του διάσημου μυστικού πράκτορα κατατάσσουν τον Pierce Brosnan στο πάνθεον του 007, εκείνος κάνει στον εαυτό του σκληρή κριτική.

Σε συνέντευξη στη βρετανική “The Telegraph” και θυμούμενος τις ερμηνείες του ως 007, ο 60χρονος ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν έχει καμία επιθυμία να παρακολουθήσει τον εαυτό του ως James Bond. “Είναι απαίσιο συναίσθημα. Ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλός” λέει.

Αναφερόμενος

στις τέσσερις ταινίες του ως James Bond –Goldeneye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World is Not Enough (1999), Die Another Day (2002)- o Brosnan είπε “Ένιωθα να είμαι παγιδευμένος ανάμεσα στον Roger Moore και τον Sean Connery. Ήταν δύσκολο για ‘μένα να συλλάβω το νόημα. Η βία δεν ήταν ποτέ αληθινή. Η ζωώδης δύναμη του τύπου δεν ήταν ποτέ χειροπιαστή. Ήταν αρκετά άβουλος και όλο αυτό δεν είχε σύνδεση με την πραγματικότητα, ήταν επιφανειακό. Ίσως όμως όλα αυτά να είχαν να κάνουν με τις δικές μου ανασφάλειες”

Ο Brosnan συνεργάζεται με την Emma Thompson στην επόμενη ταινία του, μία ρομαντική κομεντί δράσης με τίτλο “The Love Punch”. Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται ένα φιλικά χωρισμένο ζευγάρι που προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματα της σύνταξης που κάποιος τους έκλεψε.

Για το συγκεκριμένο ρόλο, ο Brosnan λέει “Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Απλά εμφανίζεσαι και περνάς καλά.”

Keywords
Τυχαία Θέματα