Ο George Clooney και οι γυναίκες του (photos)

Ο George Clooney, ο ορκισμένος και πιο φανατικός εργένης του Hollywood, αποφάσισε να περάσει στην αντίπερα όχθη. Με βάση τις φήμες που μόλις κυκλοφόρησαν, ο Clooney αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Amal Alamuddin και σκέφτεται το επόμενο βήμα.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, το παρελθόν του είναι πλούσιο σε σχέσεις και μάλιστα έχει παντρευτεί ξανά, στις αρχές της δεκαετίας του

’90, την επίσης ηθοποιό Talia Balsam.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις γυναίκες που βρέθηκαν στην αγκαλιά του όλα αυτά τα χρόνια.

Με την Kelly Preston ήταν μαζί πριν τους χτυπήσει την πόρτα η διασημότητα και πριν εκείνη γίνει κυρία Travolta.

Μετά το χωρισμό του από την Preston, ο Clooney άρχισε να βγαίνει με την Talia Balsam. Παντρεύτηκαν στο Λας Βεγκας το 1989 και χώρισαν το 1993.

Ακολούθησε η ηθοποιός Kimberly Russell με την οποία έβγαινε μετά το διαζύγιό του και μέχρι το 1995 οπότε και χώρισαν.

Ο star γνώρισε την γαλλίδα σερβιτόρα και φοιτήτρια νομικής Celine Balitran στα γυρίσματα του “The Peacemaker” στο Παρίσι και ήταν μαζί για τρία χρόνια, μέχρι το 1999.

Ακολούθησε η ηθοποιός σε σαπουνόπερες Krista Allen. Η σχέση τους κράτησε 2 χρόνια.

Το 2000 ο Clooney γνώρισε την αγγλίδα Lisa Snowdon, μοντέλο στο επάγγελμα, με την οποία είχαν μια σχέση με πολλά διαλείμματα που κράτησε 5 χρόνια.

Μία σύντομη σχέση είχε και με τη Renee Zellweger, όπως παραδέχεται ο ίδιος. Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία “Leatherheads” και είναι φίλοι για πάνω από μία δεκαετία.

Πριν γίνει η πρώτη κυρία του Σαν Φρανσίσκο, η ηθοποιός Jennifer Siebel συνδεόταν κι εκείνη με τον Clooney, “για ελάχιστο χρόνο” διευκρινίζει ο ίδιος.

Η νικήτρια του “Fear Factor”, Sarah Larson, πέρασε και από το χαλί των Oscar με τον Clooney πριν τελικά χωρίσουν το 2008.

Ο Clooney γνώρισε την ιταλίδα Elisabetta Canalis, μοντέλο και TV περσόνα, στη Ρώμη το 2009. Έμειναν αρκετά μαζί και περνούσαν το χρόνο τους βολτάροντας με μηχανές και κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία του κατάκτηση, η 33χρονη πανύψηλη Stacy Keibler μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του George Clooney από το καλοκαίρι του 2011. Χώρισαν δυο χρόνια αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα