Ο Boba Fett το πρώτο spin-off του “Star Wars”!

Το spin-off του Star Wars με κεντρικό πρόσωπο τον Boba Fett αναμένεται το 2016 και απ’ ότι φαίνεται βρήκε τον πρωταγωνιστή του στο πρόσωπο του Temuera Morrison.

Ο Morrison αναφέρεται ως πρωταγωνιστής του spin-off στην ιστοσελίδα του IMDb. Η λίστα που έχει διαρρεύσει από τη Hasbro περιγράφει την προοπτική που υπάρχει για τις επόμενες ταινίες του σύμπαντος του Star

Wars:

2014: Rebels

2015: Episode VII

2016: Boba Fett

2017: Episode VIII

2018: Solo

2019: Episode IX

2020: Red Five

Οι φήμες λένε ότι το spin-off είναι ήδη στη φάση της παραγωγής και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Gareth Edwards του Godzilla.

Ο Edwards παραδέχτηκε πρόσφατα “Είμαι πολύ, πολύ τυχερός που ζω μια ονειρική δουλειά αυτή την περίοδο. Δε μου επιτρέπεται να μιλήσω αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το Star Wars είναι ο λόγος που μπήκα στη δημιουργία ταινιών. Τώρα η πίεση ανεβαίνει”

Επίσης, μίλησε για τα οπτικά εφέ και πως μπορούν να φέρουν την επιτυχία ή όχι “Μπορούσαν όλοι να είναι πολύ καινοτόμοι με τα ψηφιακά γραφικά στη δεκαετία του ’90. Όμως, πια έχουμε φτάσει σε ένα plateau όπου μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και έχουμε κάνει τα πάντα. Οπότε τώρα, ελπίζω ότι θα δούμε πιο ισχυρές ιστορίες, πιο ισχυρούς χαρακτήρες, μαζί με το θέαμα. Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε, τώρα πια είναι πιο σημαντική η ιστορία και πιστεύω ότι θα γίνουν καλύτερες ταινίες”

Keywords
Τυχαία Θέματα