Η ιστορία του “The Notebook” απείχε πολύ από την πραγματικότητα…

Μπορεί η ιστορία τους στο πανί να έχει σημαδέψει πολλούς αλλά η πραγματικότητα για τον Ryan Gosling και τη Rachel McAdams ήταν τελείως διαφορετική.

Για την ταινία “The Notebook” ο λόγος, και πρόσφατα ο σκηνοθέτης Nick Cassavetes αποκάλυψε στο VH1 ότι έφτασε κάποια στιγμή που ο Gosling ήθελε την McAdams εκτός cast και

την αντικατάστασή της.

“Ίσως δε θα ‘πρεπε να πω αυτή την ιστορία, αλλά μια μέρα τα πράγματα πραγματικά έγιναν πολύ έντονα. Ο Ryan ήρθε και μου είπε ‘Έλα εδώ’, γύρναγαν μια σκηνή με την Adams, και μπροστά σε 150 άτομα κατέληξε ‘Θα την πάρεις από ‘δω; Φέρε μια άλλη ηθοποιό να τελειώνουμε. Δε μπορώ μαζί της. Δε μου βγαίνει τίποτα’.”

Παραδόξως, το μόνο πράγμα που ηρέμησε τα πράγματα κάπως ήταν ένας μεγάλος καυγάς.

“Βρεθήκαμε σε ένα δωμάτιο με τον παραγωγό. Άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Βγήκα έξω” θυμάται ο Cassavetes “Έκανα ένα τσιγάρο και όλοι βγήκαν έξω έτοιμοι να συνεχίσουν τη δουλειά. Και πήγε καλύτερα μετά απ’ αυτό. Όχι τέλεια αλλά αρκετά καλύτερα”

Το 2007, σε μια συνέντευξή του στο The Observer, ο Gosling αποκάλυψε κομμάτια της θυελλώδους σχέσης του με την McAdams.

“Βγάζαμε το χειρότερο ο ένας από τον άλλον. Ήταν περίεργη εμπειρία το να προσπαθείς να κάνεις μια ερωτική ιστορία και να μην τα βρίσκεις με τη συμπρωταγωνίστριά σου με κανένα τρόπο”

Με κάποιον περίεργο τρόπο, αυτή η ένταση ανάμεσά τους οδήγησε σε πραγματική σχέση. Ο Gosling δείχνει πραγματικά μπερδεμένος για το πώς έγινε αυτό. “Δεν ξέρω τι έγινε. Δυο χρόνια αργότερα την είδα στη Νέα Υόρκη και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι ίσως να κάναμε λάθος ο ένας για τον άλλον”

Ο Gosling και η McAdams ήταν ζευγάρι με αρκετά διαλείμματα μέχρι που έδωσαν οριστικό τέλος στην ιστορία τους το 2007. Και, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, δεν απέφυγαν ούτε τότε έναν καυγά.

Keywords
Τυχαία Θέματα