Νικήτας: Ατυχής η φράση (Σαμαρά) περί “δολιοφθοράς”

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ανά διαστήματα κρατάει αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική, και βάζει συχνά στο στόχαστρο τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτήρισε “ατυχή” τη φράση του Αντώνη Σαμαρά περί ενδεχόμενης “δολιοφθοράς”, στην περίπτωση που υπάρξει κοινοβουλευτική ανταρσία κατά της κυβέρνησης, στο περιθώριο των δύσκολων μέτρων που καλούνται να ψηφίσουν οι βουλευτές.

“Θεωρώ

τη φράση που ειπώθηκε, ατυχή. Και δεν αφορά όσους από εμάς ανήκουμε στη λεγόμενη Λαϊκή Δεξιά, και έχουμε καταγωγή από το Λαϊκό Κόμμα. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα η ελεύθερη σκέψη και η βούληση του κάθε βουλευτή”, τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή “Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου.

Απ΄την άλλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν εξαιρετικά ειλικρινής με όσα είπε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεν έκρυψε τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνησή του, ενώ σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός προσπάθησε να δώσει χειροπιαστή ελπίδα στην ελληνική κοινωνία για το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα