Μέτρα 4 δισ. ευρώ για τη διετία 2015-2016

Τη λήψη νέων μέτρων τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ, για τη διετία 2015-2016 ζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα κι ενώ -μετά τον πρωθυπουργό- και ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FΜ τονίζει ότι «δεν θα ληφθούν νέα δημοσιονομικά
μέτρα σε περίπτωση νέου Μνημονίου». Σημείο ανησυχίας εν όψει της νέας διαπραγμάτευσης, εντός του Σεπτεμβρίου, είναι η πρόθεση των δανειστών να ζητήσουν από τώρα την ανακοίνωση και δέσμευση για νέα μέτρα.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η κατάργηση των φόρων και τελών υπέρ τρίτων, από την οποία πάντως, είναι ορατός ο κίνδυνος δημιουργίας νέας "μαύρης τρύπας" 2 δισ. ευρώ στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, ποσό που θα προστεθεί στα 3 δις όπου εκτιμάται ότι θα είναι το χρηματοδοτικό κενό στο τέλος του 2014.

Σε εξέλιξη πορεία εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, στο ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας. Οι εργαζόμενοι κατευθύνονται προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Για την πρότασή τους σχετικά με νέες προσπάθειες επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα αναφέρθηκε μιλώντας στον Α984 και τον Γιάννη Παπαγεωργίου ο Πρόεδρος ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα