Μια παράσταση μιμικής με την υπογραφή του Slava

Η διασημότερη παράσταση μιμικής με την υπογραφή του Slava, ενός από τους μεγαλύτερους εν ζωή μίμους στον κόσμο και από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του «family show», επιστρέφει στην Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5). Πρόκειται για το «Slava’s Snow Show», ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με υπέροχες μελωδίες, εξαίσιους φωτισμούς, εκπληκτικά ευρήματα και εφέ, μέσα από

το οποίο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τον καλύτερο θίασο του είδους.

Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των μίμων, των κλόουν και των πιγκουίνων, στην οποία καταφεύγει ο «αναχωρητής – άνθρωπος Slava», εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική παράσταση που το γλυκόπικρο χιούμορ της αγγίζει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Ο Slava καταφέρνει να σκορπίσει απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, με τα καμώματα και τα πειράγματα του, ενώ έντονη είναι πάντα η συμμετοχή των θεατών καθόλη τη διάρκεια της παράστασης.

Το πρωτοπόρο και εντυπωσιακό αυτό σόου έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, τόσο στη Νέα Υόρκη, που παρουσιάζεται για 25 ολόκληρα χρόνια, όσο και στις διεθνείς του περιοδείες.Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται από 30 έως 70 ευρώ. Οι μαθητές και οι φοιτητές θα έχουν έκπτωση 20%.

Keywords
Τυχαία Θέματα