Κουμουτσάκος: Όχι σε πρακτικές παραπλάνησης των πολιτών

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Κεντρική Αγορά της Αθήνας (την Βαρβάκειο).

Μιλώντας με εμπόρους και καταναλωτές ο κ. Κουμουτσάκος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, όπως είπε, ότι στην Αγορά λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός, καθώς και ότι οι τιμές κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Προσέθεσε όμως ότι οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να δείχνουν εφησυχασμό κυρίως για ορισμένες νεοεμφανιζόμενες – εκτός Κεντρικής Αγοράς – πρακτικές,

που μπορούν να οδηγήσουν σε παραπλάνησή τους.

«Είναι για εμάς θέμα αρχής η απόρριψη πρακτικών παραπλάνησης των πολιτών. Είτε αυτές αφορούν τιμές είτε οτιδήποτε άλλο. Όπως π.χ. εγκαίνια όχι έργων αλλά σκηνικού έργων όπως επανειλημμένα συμβαίνει στην Αττική τις τελευταίες μέρες».

Επίσης ο κ. Κουμουτσάκος στην επίσκεψή του διαπίστωσε ότι στην Κεντρική Αγορά ασκούνται ικανοποιητικά οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι για την προστασία της υγείας των καταναλωτών.

Η δημόσια υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό πρώτης προτεραιότητας για την πολιτεία.

«Οι έλεγχοι θα πρέπει να είναι συνεχείς και όχι μόνον τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, ανέφερε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «180 μοίρες-Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Βαρβάκειο Αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα