Ημερίδα για επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν

Το Ελληνοαζέρικο Επιμελητήριο πραγματοποιεί στις 18 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL την εναρκτήρια Ημερίδα του με θέμα «Ελλάδα – Αζερμπαϊτζάν: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Επιχειρηματικών Συνεργασιών».

Κύριοι ομιλητές της Ημερίδας θα είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Κ. Τσιάρας, ο Πρόεδρος του ΕλληνοΑζέρικου Επιμελητηρίου κος Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί στους σκοπούς,

τις δραστηριότητες και το όραμα του Επιμελητηρίου, ο Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν κος Anar Huseÿnov και η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν κα Xatira Museyibova.

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κος Π. Μίχαλος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης κος Σ. Τσόκας ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α. κος Κ. Μίχαλος και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ κος Χ. Σαχίνης.

Στην Ημερίδα θα παρευρεθούν επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν στην ταχέως αναπτυσσόμενη αζέρικη αγορά ή και να αναπτύξουν μελλοντικές συνεργασίες με αζέρικες επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα