Η Βουλή (και πάλι) στα… χειρότερά της!

Μια μόλις μέρα μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, και ενώ το πολιτικό σύστημα βιώνει συστημικούς κλυδωνισμούς, στο περιθώριο αυξανόμενης αμφισβήτησης, αν όχι απαξίωσης, από μια κοινωνία που εξεγείρεται, όταν διαπιστώνει πως η Βουλή αδυνατεί να προτάξει εθνικές προτεραιότητες και να δρομολογήσει ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, το Κοινοβούλιο εμφανίστηκε και πάλι στα… χειρότερά του.

Με αφορμή την πρόταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρη Παπαδημούλη να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα, το μείζον θέμα ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε επίθεση κατά των άλλων κομμάτων, για τις κατηγορίες που εκτοξεύουν κατά της Χρυσής Αυγής, επαναλαμβάνοντας ότι η εθνικιστική οργάνωση καταδίκασε από την πρώτη στιγμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν είχε καμία σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Ταυτόχρονα όμως, η Χρυσή Αυγή συμφώνησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, όπως είχε προτείνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μόνο που ο τελευταίος, μόλις άκουσε ότι η εθνικιστική οργάνωση συμφωνεί με την πρότασή του, απέσυρε την πρόταση για τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Όπως αναμενόταν, ακολούθησε νέα θυελλώδης κόντρα μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα