Σφοδρή επίθεση Νίκου Κωνσταντόπουλου κατά Χρύσανθου

(Photo Eurokinissi)

Διάβημα στον Άρειο Πάγο κατά του Χρύσανθου Λαζαρίδη θα καταθέσει μέχρι αύριο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, σύμφωνα με τη σχετική αποκάλυψη της στήλης “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, επικεφαλής της Επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα, και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε χθες σφοδρή αντιπαράθεση με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα.

Και με δηλώσεις

του, τις οποίες δημοσιεύει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, εξαπολύει με τη σειρά του σκληρή επίθεση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη θεωρία των δυο άκρων, την οποία έχει υπερασπιστεί και αναδείξει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

“Αρνούμαι να δεχτώ πρόσωπα που έχουν δοτούς ρόλους εξουσίας και καλλιεργούν κλίμα πολωτικής αποσταθεροποίησης και επικίνδυνες πολιτικές. Αρνούμαι να παίζουμε με τις φαντασιώσεις του μυαλού τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοκρατία πληρώνει ασήμαντους ανθρώπους που τρυπώνουν στα ενδότερα του κυβερνητισμού”, δηλώνει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα