Η πρώτη συνέντευξη της κόρης του Michael Jackson

Η 15χρονη κόρη του διάσημου τραγουδιστή Michael Jackson, μιλάει στην πρώτη της συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Event για τον πατέρα της.

Η Paris Jackson αποκάλυψε πως ο πατέρας της που έφυγε απ’ τη ζωή το 2009, ήταν ‘φανταστικός’. Κι εκείνη και τα αδέλφια της Prince Michael, 16 και Blanket, 11, αισθάνονται πολύ τυχερά που είχαν έναν τόσο στοργικό πατέρα σαν τον Michael Jackson.

«Έχω

πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα μου. Όλοι τον αγαπούσαμε πάρα πολύ. Προσπαθούσε να μας μορφώσει όσο μπορούσε και πάντα μας πρόσεχε. Ήταν πολύ προστατευτικός», δήλωσε η Paris.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη γιαγιά της, τη μητέρα του Michael Jackson, Katherine η οποία είναι και πλέον η νόμιμη κηδεμόνας τους, λέγοντας πως μόλις ενηλικιωθεί θα κάνει τατουάζ τα ονόματα και των δύο αγαπημένων της προσώπων, στους καρπούς των χεριών της.

Η ζωή της νεαρής κοπέλας και των αδελφών της ήταν κρυφή όσο ζούσε ο πατέρας τους, ο οποίος απέφευγε να κυκλοφορεί δημόσια με τα παιδιά του, κι αν ακόμα το έκανε αυτό, φρόντιζε να σκεπάζει τα πρόσωπά τους με μάσκες. «Οι μάσκες ήταν δική του ιδέα. Δεν ήθελε κανείς να δει πως ήταν τα πρόσωπά μας. Με αυτό τον τρόπο θα είχαμε αυτό που δεν εκείνος δεν είχε ποτέ, μία φυσιολογική παιδική ηλικία», είπε η κοπέλα.

Keywords
Αναζητήσεις
συνέντευξή του michael jackson, συνεντευξη michael jackson
Τυχαία Θέματα