Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Μπήκα στο τρυπάκι

Χθεσινός απολογισμός: σε 10 πονταρίσματα πέρασαν 3 και σε 3 fun bets τα 2 αλλά η ζημία ήταν απειροελάχιστη, όπως βλέπετε παρακάτω. Πέρασαν το άσος στο Ασίρισκα – Εργκριτε (1.94), το Χ στο Κιέβο – Κατάνια (3.10), ο άσος στο Γκέφλε – Χάλμσταντ (3.30) και το 1/1 στο Αρης – Αστέρας Τρίπολης (1.85).

Ωστόσο ομολογώ ότι έπεσα τελείως έξω με τον άσο του ΟΦΗ και την ισοπαλία (χαχα) της Βέροιας.

Η θεωρία του 20ευρου: πονταρίστηκαν

συνολικά 10 ματς (από 20 έκαστος) και 3 fun bets (από 10), σούμα 230 ευρώ και «γύρισαν» 203,8 ευρώ.

Μπήκα στο τρυπάκι, είπα να μην ποντάρω σήμερα αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγω τον… πειρασμό. Πρώτη μου επιλογή τα πολλά γκολ στο «Ινονού» ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Αντάλιασπορ, όπως ανέλυσα στο preview του αγώνα στο kingbet.net, και ύστερα το διπλό (σε λογική fun bet).

Το Ελφσμποργκ – Γκέτεμποργκ είναι το παραδοσιακό ντέρμπι της Βέστρα Γκότλαντ με μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων και πιθανολογώ ότι έχει… πολύ ισοπαλία (πιθανώς με 0-0). Φαβορί βάσει αποδόσεων η Καϊζερσλάουτερν στο Αουε αλλά με 5-6-3 εκτός «Φριτζ Βάλτερ» αλλά οι τιμές δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του ματς. Και τζογάρω με τη μοιρασιά.

Στη Ligue 2 η Ναντ πηγαίνει στη Σατορού χωρίς, εκτός απροόπτου, τους βασικούς στόπερ εκτός μάχης, η γηπεδούχος φέτος έχει χάσει μόνο από την Ανζέ και, δη, συμπτωματικά σε εκείνο το ματς αλλά ρισκάρω στο διπλό επειδή η Ναντ έχει πολύ καιρό να κάνει καλό και επιβλητικό ματς εκτός έδρας.

Για χαμηλές αποδόσεις αξίζουν το over στο ντέρμπι κορυφής Νόρντζελαντ – Κοπεγχάγη όπου ποντάρω και το διπλό αλλά και το διπλό στο ημίχρονο (7-6-0 έχει στο Φάρουμ η γηπεδούχος στα 45λεπτα, γιατί όχι;) καθώς και το 2-3 γκολ σε Χέλσινγκμποργκ – Μιάλμπι όπου σκέφτομαι το goal/goal που πληρώνει καλύτερα αλλά αν πάει στο 2-0, καλυπτόμαστε.

Τέλος, στο Λάτσιο – Γιουβέντους οι γηπεδούχοι κατεβαίνουν ξανά με ελλείψεις αλλά η Γιούβε είναι ήδη στο +8 από τη Νάπολι, τελειωμένη υπόθεση ο τίτλος. Goal/goal η επιλογή μου που βγαίνει βάσει στατιστικής (8/16 με 9/15 αντίστοιχα).

Αναλυτικά οι προβλέψεις μου στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα