Η “μέρα τρέλας” της Αντριάνας Παρασκευoπούλου

Είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες της κρατικής τηλεόρασης, καθώς ανήκει στη νεώτερη γενιά των δημοσιογράφων που κατάφεραν να αναδειχθούν και να εδραιωθούν μέσα από τους τηλεοπτικούς δείκτες.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, που ξεκίνησε από το διεθνές ρεπορτάζ και έφτασε να παρουσιάζει σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο, μιλάει στο “Πρώτο Θέμα” σε… πρώτο ενικό, αποκαλύπτοντας πτυχές της οικογενειακής ζωής της, εκεί όπου είναι παντρεμένη με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Μπουντούρη, έχοντας

δυο δίδυμους γιούς.

Η ίδια περιγράφει τη “μέρα τρέλας” που έχει καθιερώσει για τους γιούς της: “Όταν οι γιοί μου ήταν μικροί, μου είχαν πει μια φορά πως ήθελαν να υπάρχουν μέρες που να μπορούν να κάνουν μόνο ό, τι θέλουν. Τότε τους υποσχέθηκα πως μια μέρα τον μήνα θα γίνεται ό, τι ακριβώς θέλουν, όποια τρέλα κι αν τους κατέβει στο μυαλό.

Είμαι όμως αλήθεια περήφανη που ακόμη και αυτές οι μέρες μας έχουν πάντα μέτρο, αλλά ταυτόχρονα τους χαρίζουν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας, κάτι που τους εύχομαι για όλη τους τη ζωή”, σχολιάζει με νόημα η… μαμά Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Keywords
Αναζητήσεις
αντριάνα παρασκευοπουλου ηλικια, αντριάνα παρασκευοπούλου σπουδες
Τυχαία Θέματα