Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της Charlize Theron για το Esquire UK (photos)

Η Charlize Theron είναι μια οπτασία στην ασπρόμαυρη φωτογράφηση για το νέο τεύχος του Esquire UK.

Η 38χρονη ηθοποιός πόζαρε για το φωτογραφικό φακό του Terry Richardson, με σέξι μαγιό και χτένισμα αλά Marilyn Monroe.

“Παρουσιάζομαι σαν ένα σκοτεινό πρόσωπο που έρχεται από ένα σκοτεινό παρελθόν και γι’ αυτό είμαι εμμονική με το να υποδύομαι σκοτεινά πρόσωπα… Και αυτό δε θα μπορούσε να είναι μακρύτερα από την αλήθεια” είπε η Theron στο περιοδικό προσθέτοντας ότι παρόλο που πολλά πράγματα για την οικογενειακή

της ζωή ‘δεν ήταν υγιή’, οι γονείς της ‘εμφύσησαν συγκεκριμένες αρχές’ σ’ εκείνη.

Μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι σε μία φάρμα στο Benoni της Νότιας Αφρικής, όπου οι γονείς της, Gerda και Charles Theron, είχαν μια εταιρία κατασκευής δρόμων. Ένα βράδυ καλοκαιριού του 1991, ο Charles επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και επιτέθηκε βίαια στη Gerda. Σε κατάσταση αυτοάμυνας, εκείνη τον πυροβόλησε και τον σκότωσε – η Charlize ήταν μόλις 15 ετών. Η πράξη διευθετήθηκε δικαστικά και η μητέρα της δεν αντιμετώπισε κυρώσεις.

Εκείνη δε θέλει ο κόσμος να συσχετίζουν τους ρόλους της με το ατυχές συμβάν. “Νομίζω ότι είναι εντελώς ανεύθυνο κάποιος να γράφει ένα άρθρο για κάποιον άλλον και αυτόματα να βγάζει συμπεράσματα για το ποιος είναι βασιζόμενος σε ένα γεγονός” είπε.

Τώρα πια, είναι περισσότερο προσηλωμένη στο πως θα είναι ένα καλό πρότυπο μητέρας και στο να παραμείνει πιστή σ’ αυτά που της έμαθαν οι γονείς της για τον αυτοσεβασμό. “Να μη στηρίζεις την αξία σου στην ομορφιά σου. Αυτό ήταν κάτι με το οποίο μεγάλωσα” λέει η Theron στο Esquire UK “Οπότε όταν έφυγα από το σπίτι και όλοι έλεγαν ‘Ω, είσαι όμορφη’, δεν ήξερα καλά-καλά την έννοια της έκφρασης”

Δείτε το σχετικό video

http://on.aol.com/video/charlize-theron-poses-in-her-underwear-for-terry-richardson-518247892

Keywords
Τυχαία Θέματα