Η αποκάλυψη της Χειλουδάκη που σόκαρε τη Ναταλία Γερμανού

Ο λόγος είναι ότι το 46χρονο πρώην μοντέλο έχει κάνει μια αποκάλυψη που θα σοκάρει πολύ, καθώς αναφέρεται για πρώτη φορά στην ερωτική της συνεύρεση, τη δεκαετία του '90, με μια πολύ διάσημη Ελληνίδα- ναι, καλά διαβάσατε.

Μαθαίνουμε, μάλιστα, πως κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, η Ναταλία έχασε κυριολεκτικά τα λόγια της, αφού η καλεσμένη της δεν την είχε προετοιμάσει για τη νέα της εξομολόγηση!

Ένα άλλο πρόσωπο που συζητήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό- με αφορμή το ξαφνικό της διαζύγιο- είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου,

η οποία ξεκινάει στις 3 Ιουνίου την καλοκαιρινή θεατρική της περιοδεία με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τη Ρένια Λουιζίδου από την Κατερίνη.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Αλεξάνδρα συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης για το Mega, αλλά τελικά η συνεργασία αυτή δεν προχώρησε- όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί δεν βρέθηκε ο κατάλληλος ρόλος που να της ταιριάζει.

Παρ' όλα αυτά, η Αλεξάνδρα αναμένεται να απορροφηθεί σε άλλη παραγωγή του σταθμού, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας- το ίδιο που είχαν υπογράψει και οι υπόλοιποι βασικοί πρωταγωνιστές από τους "Βασιλιάδες" όταν πήραν τα χρήματα που τους χρωστούσαν.

Από το entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα