Η (έγκυος) Halle Berry νόμιζε ότι έχει… πέτρες στα νεφρά

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η πανέμορφη Halle Berry είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της από τον αρραβωνιαστικό της Olivier Martinez.

Πριν λίγο καιρό η 46χρονη ηθοποιός ομολόγησε πως πριν ανακαλύψει ότι είναι έγκυος, είχε θεωρήσει λανθασμένα πως είχε πέτρες στα νεφρά. Όταν διαπιστώθηκε από το γιατρό της ότι τελικά περίμενε παιδί κι ότι οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στη μέση της ήταν από την εγκυμοσύνη κι όχι από τα νεφρά της, είχε σοκαριστεί από την είδηση γιατί δεν της πέρναγε καν απ’ το μυαλό ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Η Halle Berry έχει ήδη μία κορούλα, την 5χρονη Nahla,

από τον πρώην σύντροφό της η οποία ανυπομονεί όσο και η μητέρα της για τον ερχομό του μωρού στον κόσμο. Όπως δήλωσε η ηθοποιός πριν λίγο καιρό στο περιοδικό HELLO, η κόρη της είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με την ιδέα, μιας και εδώ και αρκετό καιρό της ζητούσε επίμονα αδελφάκι. Η Berry όμως δεν ήθελε να δίνει ελπίδες στην κόρη της μιας και δεν ήταν σίγουρη αν στην ηλικία της θα μπορούσε να κάνει και δεύτερο παιδί.

«Ο Olivier κι εγώ πάντα θέλαμε να γίνουμε γονείς αλλά εγώ ήμουν πάντα συγκρατημένη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Θεός έκανε το όνειρό μας πραγματικότητα. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα για ‘μένα», είπε συγκινημένη η ηθοποιός.

Παρά τα δύο διαζύγιά της και τον δύσκολο χωρισμό της με τον πατέρα της κόρης της, η Halle Berry ανυπομονεί να παντρευτεί με τον καλό της και δηλώνει αθεράπευτα ρομαντική. Εξακολουθεί να πιστεύει στην μακροχρόνια αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων και λέει ότι οι αποτυχίες του παρελθόντος δεν την έχουν απογοητεύσει και δεν το βάζει κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα