Σκουρλέτης: 3 χρόνια τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα

Για επιμονή «στον ίδιο καταστροφικό δρόμο» κατηγόρησε τους κυβερνητικούς εταίρους ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Πέρα από τα ζητήματα της διαδικασίας που είναι και ουσίας, που αφορούν το ίδιο το περιεχόμενο και το κύρος των λειτουργιών του Κοινοβουλίου, ακούμε τα ίδια επιχειρήματα, τους ίδιους εκβιασμούς, έχουμε τα ίδια μέτρα της ίδιας λογικής και τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα τρία χρόνια», παρατήρησε ο κ. Σκουρλέτης,

μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ».

Η κριτική του, μάλιστα, στόχευσε προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως είπε, «κρύφθηκε για να εμφανιστεί στις κάμερες τελευταία στιγμή να χαμογελάει δήθεν υπερήφανος».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στην ΔΗΜΑΡ: «Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ κυριολεκτικά γελοιοποιήθηκε. Διότι δύο υπουργοί της κι ένας πρόεδρος από τη ΔΗΜΑΡ βρεθήκανε να αντιδικούν μεταξύ τους, και ο ίδιος ο υπουργός ο κ. Μανιτάκης αυτά που δίδασκε στο Πανεπιστήμιο να τα αναιρεί με τις προτάσεις του. Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία, πήρε τη θέση του ΛΑΟΣ στη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση».

Πρόσθεσε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την αναδιάρθρωση στο Δημόσιο, αλλά θέλει, όπως ανέφερε, «να γκρεμίσει και να βγάλει από τη μέση τον δημόσιο τομέα». «Θέλουν να γίνουμε ακριβώς αυτό που είπαν από το πρώτο μνημόνιο. Να συγκρινόμαστε με μισθούς Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Και τώρα προσπαθούν να το κάνουν πράξη- προωθούν μισθούς ακόμα πιο κάτω από τον κατώτατο μισθό μέσω των δήθεν προγραμμάτων, ουσιαστικά ανακύκλωσης της ανεργίας», τόνισε.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μόνο με το να ανακυκλώνει το φόβο, να παράγει φόβο και να συνθλίβει μια κοινωνία. Αυτό το πράγμα έχει κοντά ποδάρια», σημείωσε στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα