Η δύσκολη ζωή του παππού του Justin Bieber

Έπειτα από την είδηση που είχαμε μάθει πριν λίγο καιρό ότι ο αδελφός της Madonna ζει στον δρόμο, τώρα έρχεται στο φως μία παρόμοια η οποία έχει σχέση με τον διάσημο Justin Bieber.

Αυτή τη φορά ο παππούς του νεαρού τραγουδιστή είναι αυτός που αποκαλύπτει ότι η ζωή του είναι πολύ δύσκολη, τη στιγμή που ο διάσημος και πάμπλουτος εγγονός του έχει μια λαμπρή καριέρα. Ο George Bieber

ζει μόνος του σε ένα ξύλινο σπίτι όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες και είναι και άρρωστος.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο παππούς Bieber είπε: «Ο Justin Μπορεί να αξίζει 70 εκατομμύρια λίρες, εμείς όμως δεν έχουμε δει ούτε δεκάρα. Είναι δύσκολο να σκέφτομαι πόσα λεφτά έχει ο Justin, τη στιγμή που εγώ τα ίδια λεφτά έκανα μια ζωή για να τα βγάλω». Ο παππούς του Bieber ανέφερε επίσης ότι ανησυχεί για την τόσο ξαφνική επιτυχία του εγγονού του από τόσο νεαρή ηλικία και εξέφρασε τους φόβους του για το ποιος τον συμβουλεύει.

«Όταν ακούω για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει κατά καιρούς, αναρωτιέμαι ποιος στην ευχή τον φροντίζει. Γιατί πιστέψτε με, αυτό δεν είναι το αξιαγάπητο, μικρό, αγόρι που όλοι ξέραμε», δήλωσε ανήσυχος ο παππούς του Justin.

Οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή αρνήθηκαν να σχολιάσουν το παραμικρό αλλά πηγές από τον κύκλο του Bieber ανέφεραν πως αυτά που ειπώθηκαν είναι ανοησίες που ανακυκλώνονται κάθε λίγο και λιγάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα