Η Zaz στο Θέατρο Λυκαβηττού

Η Zaz, η Γαλλίδα ερμηνεύτρια με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και την ξεχωριστή εκφραστικότητα έρχεται ξανά στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία που θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού. Ως βάση της η Zaz έχει την τζαζ μουσική, αλλά και ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες ποπ

αναφορές. Το μεγαλύτερο εφόδιό της είναι η προικισμένη φωνή της (δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν τη σύγκριση με την Edith Piaf), που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας.

Ο πρώτος δίσκος της Zaz έφθασε στην κορυφή των γαλλικών charts, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αποδοχή ενός γνήσιου ταλέντου και δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Και η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική. Με τραγούδια από το νέο της άλμπουμ αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών, από το γαλλικό και όχι μόνο ρεπερτόριο, επιστρέφει στη χώρα μας για δεύτερη φορά, έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της. Η καινούρια δισκογραφική της δουλειά είναι πολυσυλλεκτική και με μεγάλο εύρος. Τα τραγούδια -μια σειρά από νοσταλγικές ιστορίες, μαγικούς ρυθμούς και μουσικές συνταγές- ξυπνάνε καινούρια συναισθήματα σε ένα κόσμο κουρασμένο από τις ίδιες του τις ατέλειες.

H Isabelle Geffroy (όπως είναι το πραγματικό της όνομα) κατάγεται από την Indre-et-Loire της Γαλλίας, ενώ μεγάλωσε στο Bordeaux. Μετακόμισε στο Παρίσι, με στόχο να κατακτήσει τον κόσμο, ΄΄χτίζοντας΄΄ το όνομά της σε Ρωσία, Ιταλία, Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Καναδά και Ιαπωνία. Άνοιξε τα φτερά της από το ένα μέρος στο άλλο, αφήνοντας μόνο χαρά και θετική ενέργεια στο πέρασμά της.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Bordeaux της Γαλλίας. Ταυτόχρονα ήταν μέλος σε διάφορα γκρουπ, ανακαλύπτοντας τον κόσμο της τζαζ, ροκ, μπλουζ και λάτιν κουλτούρας. Μετά ήρθε η συνάντηση με τον συνθέτη του κομματιού «Je veux», Kerredine Soltani, που την έβαλε στο στούντιο. Η μεγάλη επιτυχία σφραγίστηκε το 2010 με ένα διπλό πλατινένιο άλμπουμ.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Μαριέττα Φαφούτη. Η ώρα έναρξης της μουσικής αυτής συνάντησης έχει οριστεί για τις 9.15 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 35 ευρώ και 25 ευρώ (φοιτητικό) και η προπώληση γίνεται στα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα