Η Gwyneth Paltow παραδίδει… μαθήματα μαγειρικής

Η Gwyneth Paltrow προσκάλεσε 60 θαυμαστές της μέσω του Groupon.com, προκειμένου να την γνωρίσουν από κοντά αλλά και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μαγειρικής της που θα παραδώσει στην Ν. Υόρκη στις 14 Ιουνίου.

Αν και το αντίτιμο ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό -2.000 δολάρια- τα κουπόνια εξαντλήθηκαν μέσα σε 24 ώρες!

Η ηθοποιός η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο

βιβλίο της μαγειρικής με τίτλο ‘It’s all good’, ‘έβγαλε’ την συγκεκριμένη προσφορά στο Groupon την Τρίτη, προσκαλώντας 60 τυχερούς θαυμαστές να απολαύσουν την ξεχωριστή εμπειρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα μαγειρικής από την ίδια.

Στην ‘τσουχτερή’ τιμή του κουπονιού συμπεριλαμβανόταν επίσης, ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής από οποιοδήποτε μέρος των Ην. Πολιτειών προς τη Ν. Υόρκη, έξοδα μετακίνησης από το αεροδρόμιο, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Hilton, περιποίηση spa και ένα δείπνο σε γαλλικό εστιατόριο της πόλης.

Η ξανθιά σταρ, η οποία ανακηρύχτηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό People τον προηγούμενο μήνα, πρόσφατα αποκάλυψε πως όνειρό της είναι ν’ ανοίξει κάποια στιγμή το δικό της εστιατόριο έτσι ώστε να μπορεί να μοιραστεί με τον κόσμο τις αγαπημένες της, υγιεινές συνταγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα