Η 7η season του Big Bang Theory θα ολοκληρωθεί με εκπλήξεις

Ακολουθούν spoilers!

Τα αγαπημένα σπασικλάκια του CBS και του “Big Bang Theory” σεζόν με τη σεζόν μεγαλώνουν και ωριμάζουν. Ο Leonard (Johnny Galecki) και η Penny (Kaley Cuoco) αναλογίζονται το θέμα του γάμου, ο Sheldon (Jim Parsons) και η Amy (Mayim Bialik) μοιράζονται ένα φιλί, ο Raj (Kunal Nayyar) έχει ξεπεράσει τη φοβία του για τις γυναίκες, ενώ ο Howard (Simon Helberg) και η Bernadette (Melissa Rauch) εξερευνούν την κοινή τους

συμβίωση με μία απρόσμενη προσθήκη.

Ο δημιουργός Steve Molaro αποκαλύπτει στο Hollywood Reporter ότι θα δούμε πολλά ‘μεγάλα βήματα’ να γίνονται στα τελευταία επεισόδια της 7ης σεζόν. Ο Molaro προειδοποιεί ότι η τρέχουσα σεζόν θα ολοκληρωθεί με διλήμματα, σασπένς και απορίες για την τύχη του cast, τη στιγμή που πολλοί από τους ηθοποιούς δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους για τις σεζόν 8, 9 και 10 που πρόσφατα ανακοινώθηκαν.

Ο Molaro μίλησε στο THR για αυτά που έρχονται σ’ αυτή τη σεζόν και τις σκέψεις του για το τέλος της σειράς.

Ο Leonard και η Penny σκέφτηκαν πολύ το θέμα ‘γάμος’ αυτή τη σεζόν. Ποια στιγμή οι προτάσεις που γίνονται εκατέρωθεν αρχίζουν να χάνουν την αξία τους;

Νομίζω ότι κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί αλλά απολαμβάνουμε να τονίζουμε το πόσες προτάσεις έχουν γίνει και πόσες μπορεί να έρθουν ακόμα στο μέλλον.

Αντί για όλες αυτές τις προτάσεις δε θα μπορούσαν να γίνουν πιο ρεαλιστές και να συζήσουν πρώτα;

Στα τελευταία τρία επεισόδια γίνεται πολύ συζήτηση για το θέμα του γάμου. Θα υπάρξει ακόμα μία πρόταση, δε θα αποκαλύψω ανάμεσα σε ποιούς, ενώ να συζητηθεί και το θέμα της συγκατοίκησης. Αλλά θα είμαι φειδωλός για τα υπόλοιπα.

Η προηγούμενη σεζόν ολοκληρώθηκε με τη ραγδαία εξέλιξη του Raj. Πως θα το συναγωνιστεί αυτή η σεζόν;

Τελειώνει με πολύ σασπένς και διλήμματα. Τα τελευταία τρία επεισόδια, δε μας οδηγούν σταδιακά προς το ξέσπασμα αλλά γίνονται ‘μεγάλα βήματα’. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι’ αυτό.

Το γεγονός ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους έχει να κάνει με το διφορούμενο φινάλε;

Καθόλου. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το κάθε επεισόδιο. Προχωράω υποθέτοντας ότι όλοι θα είναι εκεί και του χρόνου. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δε θα είναι.

Η Emily (Laura Spencer) θα επανέλθει;

Η Laura είναι τέλεια. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι μ’ εκείνη. Θα συνεχίσει με κάποιο τρόπο, ναι. Δεν έχω πολλά στοιχεία για την 8η σεζόν ακόμα.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει η Lucy (Kate Micucci) και να περιπλέξει τα πράγματα για τον Raj;

Βέβαια. Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι αλλά θέλουμε την Kate. Είχαμε μιλήσει μαζί της και γι’ αυτή τη σεζόν αλλά τα προγράμματά μας δε συμβάδισαν. Παρόλα αυτά, είναι μέλος της οικογένειας του Big Bang Theory.

Τι να περιμένουμε στο γάμο του Howard και της Bernadette;

Δε νομίζω κανείς να ενδιαφέρεται να δει μωρά στη σειρά άμεσα. Απλά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν καινούργιες προκλήσεις. Η μητέρα Wolowitz θα συνεχίσει να είναι ένας παράγοντας τριβής. Στα επόμενα επεισόδια, θα χρειαστεί περισσότερη φροντίδα για λόγους υγείας και, σαν καλός γιος και νύφη, το ζευγάρι θα επωμιστούν τα βάσανα.

Μόλις ανανεώθηκε η συμφωνία με το κανάλι για τρεις ακόμα σεζόν. Πιστεύετε ότι η 10η σεζόν είναι το τέλος ή υπάρχει προοπτική και μετά;

Ποτέ δεν ξέρεις. Με τον Chuck Lorre (συν-δημιουργός) θα κινηθούμε με τη λογική ότι η 10η είναι η τελευταία σεζόν εκτός αν μας πουν κάτι άλλο. Αλλά αυτές οι αποφάσεις είναι πολύ μακριά. Θα δούμε τι θα γίνει τότε!

Έχετε μια ιδέα στο μυαλό για το πώς θα τελειώσει η σειρά;

Δεν έχουμε τίποτα επίσημα. Όλοι έχουμε σκέψεις και συζητάμε για διάφορα αλλά, εδώ δε μπορούμε να σκεφτούμε για τέσσερα επεισόδια μπροστά, θα σκεφτούμε για 72; Είναι τρελό!

Το να τελειώσει το Big Bang Theory στη 10η σεζόν θα το τοποθετήσει στο ίδιο επίπεδο με shows όπως το “Friends”. Θα σας αρέσει;

Θα μας αρέσει αρκεί να γίνει σωστά. Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στο να το κάνουμε σωστά και να έρθει το τέλος με ένα τρόπο που να ταιριάζει σ’ αυτούς τους χαρακτήρες που αγαπάμε και σεβόμαστε. Πιο πολύ αυτό με απασχολεί παρά το πόσες σεζόν θα γίνουν.

Κάνατε το επεισόδιο με το Star Wars και συνεργαστήκατε με τον Bob Newhart. Τι άλλο υπάρχει στον ορίζοντα;

Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την 7η σεζόν. Δε σκέφτομαι τίποτα περισσότερο, προς το παρόν.

Οι τηλεθεάσεις της σειράς συνεχίζουν να λειτουργούν σαν οδοστρωτήρας. Η σειρά παραμένει Νο 1 στο ηλικιακό σύνολο 18-49 ετών που αποτελεί και το στόχο των διαφημιστών, ενώ συνεχίζει να προσελκύει και νέους τηλεθεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα