Γκλέτσος: Γιατί όχι και Πρωθυπουργός;

Μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στο δήμο Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος, ανακοίνωσε την απόφασή του να ιδρύσει κόμμα!

Όπως είπε, «η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει από καιρό», αλλά περίμενε να δει το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά να κάνει ανακοινώσεις.

Μετά το 67,74% που πήρε στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος, το οποίο θα έχει το όνομα «Τελεία».

«Να βάλουμε

τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρα μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε πάντως ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του δήμαρχου Στυλίδας, «καθώς η Τελεία θα είναι κάτι διαφορετικό από τον δήμο».

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FΜ τόνισε πως το κόμμα θα είναι έτοιμο μέχρι τον Αύγουστο, ενώ στην ερώτηση για το αν πιστεύει πως μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός απάντησε «Γιατί όχι;»

Αναλυτικά:

Για την επανεκλογή του στο Δήμο:

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσοστό. Περίμενα ένα 52-53%. Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά για την αφημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση .»

Για τους νέους στόχους και την «ΤΕΛΕΙΑ»

«Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής»

«Θέλετε να γίνετε Πρωθυπουργός;»

«Γιατί όχι; Καταρχήν υπάρχει ο Δήμος. Από κει και πέρα, παράλληλα θα δημιουργείται και το κόμμα και όταν θα γίνουν εκλογές, τότε θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρώτο μας μέλημα είναι ο Δήμος. Έτσι κι αλλιώς ο Δήμος και το κόμμα λειτουργούν με ομάδες εργασίας κανείς δεν κάνει από μόνος του κάτι»

Για το πότε θα είναι έτοιμοι να κάνουν ανακοινώσεις:

«Δεν θα βιαστούμε. Θα προετοιμαστούμε θα είμαστε έτοιμοι για όλα και από κει και πέρα θα κάνουμε ανακοινώσεις. Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε.»

«Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο θα είστε έτοιμοι;»

«Το Φθινόπωρο; Μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα