ΕΣΕΕ: Θα αυξηθούν οι τιμές αν ανοίγουν την Κυριακή τα καταστήματα

Η ΕΣΕΕ συνεχίζει τις δηλώσεις σχετικά με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, δηλώνοντας ότι αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών των προϊόντων.

Σημειώνει για ακόμα μια φορά ότι συμφωνεί με την λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε τουριστικές περιοχές και εποχιακές αγορές, καθώς και στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας. Ως γενικό κανόνα η ΕΣΕΕ

προτείνει τη λειτουργία όλων των καταστημάτων τρεις Κυριακές(μία πριν τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα) και επιπλέον δύο Κυριακές κατά τη διάρκεια των εκπτωτικών περιόδων. Σε κάθε περίπτωση όμως μόνο με απόφαση των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων.

Η ΕΣΕΕ απέστειλε προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιστολή με τις θέσεις και προτάσεις του εμπορικού κόσμου για το νέο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς και σημειώνει ότι το διευρυμένο ωράριο των καταστημάτων είναι εδώ και πολύ καιρό πραγματικότητα (5 πμ έως 9 μμ τις καθημερινές και 5 πμ έως 8 μμ τα Σάββατα) και είναι αξιοσημείωτο ότι δεν εξαντλείται ακόμη και σε προνομιακές αγορές στα κέντρα των μεγάλων πόλεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΣΕΕ, Κυριακή,esee, kyriaki