Έρχεται (ήδη) sequel για το “Man of Steel”

Η πρεμιέρα του ‘Man Of Steel’ πλησιάζει και όλοι οι φανατικοί του θαυμαστές, περιμένουν την 14η Ιουνίου για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους σούπερ ήρωα ξανά στις μεγάλες οθόνες.

Η Warner Bros όπως φαίνεται όμως, έχει ήδη βάλει μπρος τη συνέχειά του, σχεδιάζοντας από τώρα την επόμενη περιπέτεια του Superman. Σύμφωνα με πληροφορίες, το sequel

του ‘Man of Steel’ έχει ήδη βρει τον σκηνοθέτη του, ο οποίος θα είναι πάλι ο Zack Snyder, όπως επίσης και τον ίδιο σεναριογράφο, David S. Goyer. Φυσικά όλοι ελπίζουν και περιμένουν ότι και ο πρωταγωνιστής Henry Cavill, θα ξαναφορέσει την κάπα του για το “Man of Steel 2″.

Βέβαια η είδηση για το sequel δεν θα πρέπει να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους παρακολουθούσαν τις εξελίξεις τόσο καιρό οι οποίοι θα είχαν σίγουρα ακούσει γι’ αυτό πριν τρεις μήνες περίπου. Από τις πρώτες συνεντεύξεις τύπου του ‘Man Of Steel’, ο σκηνοθέτης Zack Snyder είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι περιπέτειες του Superman δεν θα ολοκληρωνόντουσαν σε μία ταινία μόνο κι ότι δεν αποκλείεται να δούμε τον ήρωα στο πλευρό κι άλλων σούπερ ηρώων σε μία άλλη ταινία φαντασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα