Έρχεται η ταινία για τον Freddie Mercury

Φαίνεται πως η ταινία που εδώ και πολύ καιρό συζητιέται να γυριστεί με θέμα την ζωή του θρύλου Freddie Mercury θα γίνει πραγματικότητα.

Πληροφορίες λένε ότι η Sony Pictures και η GK films θέλουν τον βραβευμένο με Oscar Tom Hooper στη θέση του σκηνοθέτη της

ταινίας, χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί κάποια πληροφορία πάνω σ’ αυτό, αφού καμία επίσημη πρόταση δεν του έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Στο ρόλο του ροκ σταρ Freddie Mercury, ο οποίος έχασε τη μάχη με το AIDS to 1991 σε ηλικία 45 ετών, θα δούμε τον κωμικό Sacha Baron Cohen. Το όνομά του είχε ανακοινωθεί επίσημα από το 2010 από τον κιθαρίστα των Queen, Brian May. Την παραγωγή της δραματικής βιογραφίας αναλαμβάνει ο Robert De Niro μαζί με τους Graham King, Tim Headington και Jane Rosenthal, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Peter Morgan (Nixon).

Ο Brian May δήλωνε πριν ένα χρόνο ότι τα γυρίσματα της ταινίας είχαν καθυστερήσει εξαιτίας κάποιων «πολύπλοκων συμβολαίων», όμως τώρα έχει αποφασιστεί να ξεκινήσουν μες στο χρόνο με σκοπό η ταινία να προβληθεί το 2014.

«Το φιλμ πρέπει να είναι έτοιμο για προβολή αρχές του 2014. Είχαμε κάποια σχέδια στο μυαλό μας αλλά όπως φαίνεται θα πρέπει να μείνουν ακόμη κρυφά. Ο Freddie θα πρέπει να γελάει πικρόχολα από ‘κει που βρίσκεται», δήλωσε ο κιθαρίστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα