Ο Daniel Craig έχασε την ψυχραιμία του για… μια φωτογραφία

Ο «James Bond», Daniel Craig σόκαρε τους παρευρισκόμενους σε ένα σούπερ μάρκετ, όταν όρμησε και άρπαξε το κινητό ενός θαυμαστή ο οποίος προσπαθούσε να τον φωτογραφήσει την ώρα που ψώνιζε με τη σύζυγό του Rachel Weisz.

Πληροφορίες λένε ότι ενώ το διάσημο ζευγάρι έκανε τα ψώνια του, κάποιος θαυμαστής τους είδε και θέλησε να τους φωτογραφίσει με το κινητό του τηλέφωνο, πράγμα το οποίο εξόργισε τον ηθοποιό. Ο Daniel Craig φώναξε θυμωμένος πριν αρπάξει το τηλέφωνο από τον σοκαρισμένο θαυμαστή: «Το να ψωνίζω

τρόφιμα με την σύζυγό μου είναι στ’ αλήθεια τόσο ενδιαφέρον για σένα;».

Όπως ισχυρίζεται ένας από τους μάρτυρες του γεγονότος στη Daily Star, η Rachel Weisz, κρατώντας περισσότερο την ψυχραιμία της, προσπάθησε να ηρεμήσει τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος έδειχνε τόσο εξαγριωμένος και έτοιμος να καταστρέψει το κινητό.

Πλησίασε αμέσως τον θαυμαστή και με ευγενικό πάντα ύφος του έκανε μία αυστηρή, σύντομη «διάλεξη» σε ότι έχει να κάνει με τις ιδιωτικές στιγμές του άλλου. Η πρωταγωνίστρια του ‘Oz the Great and Powerful’, κατάφερε να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο σύζυγό της και έπεισε τον θαυμαστή να απολογηθεί για το συμβάν, αφού πρώτα ζήτησε να διαγραφεί η φωτογραφία από το κινητό του.

Το ζευγάρι το οποίο γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Dream House» το 2009, είναι γνωστό για την «μυστικοπάθεια» που διατηρεί γύρω από την ιδιωτική του ζωή.

Σε δηλώσεις του παλιότερα, ο Daniel Craig είχε πει πάνω σ’ αυτό το θέμα: «Το θέμα δεν είναι ότι φοβάσαι να εκτεθείς δημόσια για τα συναισθήματά σου ή για το ποιος είσαι και τι υποστηρίζεις. Απλά αν αρχίζεις και το «πουλάς», χάθηκε. Δεν μπορείς να ξαναπάρεις την ιδιωτική σου ζωή πίσω ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα