Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Λαζαρίδη και Βορίδη

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε κείμενό του, με τίτλο «Και μετά τις δημοσκοπήσεις… Αστυνομικές Επιχειρήσεις!», που δημοσιεύτηκε στο site της Χρυσής Αυγής, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον

κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή Επικρατείας και σύμβουλο του πρωθυπουργού, Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενό του ο κ. Μιχαλολιάκος γράφει: «Εκεί όμως όπου πραγματικά η όλη ιστορία θυμίζει φαρσοκωμωδία, είναι όταν βλέπουμε ανάμεσα στους διώκτες μας να συμμετέχουν στο κυβερνητικό γλεντοκόπι και κάποιοι λιποτάκτες του εθνικιστικού στρατοπέδου, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες ή εάν θέλετε νεοδημοκράτες. Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση, αφού πάντοτε οι εξωμότες από τον καιρό του Ιούδα και του Εφιάλτη ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι στο αντίπαλο στρατόπεδο. Για να μην αδικήσουμε όμως τον πολυσυλλεκτικό «καμβά» της ΝΔ του Σαμαρά, εκτός από πρώην εθνικιστές και «φασίστες», υπάρχουν και πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι και αυτοί παριστάνουν τους «ευαίσθητους δημοκράτες».

Αν και δεν τους κατονομάζει, ο γενικός γραμματέας της ΧΑ εκτιμάται ότι «φωτογραφίζει» στην πρώτη περίπτωση τον κ. Βορίδη και στη δεύτερη τον κ. Λαζαρίδη, λόγω της προέλευσής του από την Αριστερά.

Ακόμη, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα που διαμορφώνεται στην κοινωνία και στο εκλογικό σώμα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι, χρησιμοποιεί στοιχεία δημοσκοπήσεων, για να καταδείξει την, κατά την άποψή του, αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, η οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «τους ενοχλεί, γιατί τους κόβει ψήψους».

Keywords
Τυχαία Θέματα